Montico fortsätter med vuxenutbildningar i Blekinge

Efter upphandling är det nu klart att vi får fortsätta driva våra vuxenutbildningar för Karlshamn, Karlskrona, Olofström, Ronneby och Sölvesborg kommun i fyra år till.
21 september, 2022
CNC-elev framför CNC-maskin.

De utbildningar det gäller är Svets- och plåtteknik, Verkstad och CNC-teknik, Elektriker, Elmontör, Fastighetsskötare, Fastighetstekniker och VVS-montör.

– Det känns jätteroligt att vi får förnyat förtroende och ser fram emot att snart kunna ta emot nya elever. Vi ser en stor efterfrågan på kompetens inom dessa områden vilket gör det extra angeläget, säger Marcus Sjöqvist, affärsutvecklare inom vuxenutbildning.

Läs mer om våra vuxenutbildningar här.

Mer under aktuellt

Montico godkänd leverantör av nya Rusta och matcha

Montico godkänd leverantör av nya Rusta och matcha

Montico bedriver sedan tidigare matchningstjänsten Rusta och matcha i uppdrag av Arbetsförmedlingen. Nu har vi blivit godkända av Arbetsförmedlingen som leverantör av nya Rusta och matcha 2.

Skräddarsydda utbildningar lockar fler kvinnor till industrin

Skräddarsydda utbildningar lockar fler kvinnor till industrin

Det finns ett stort behov av utbildad personal inom industrin. Dessutom strävar branschen efter att öka andelen kvinnor då mångfald är en viktig tillgång. Vi på Montico har därför startat rekryteringsutbildningar skräddarsydda efter företagens behov och särskilt riktade mot kvinnor.

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.