Ulrika Svensson affärsutvecklare och genrebild YH-kurser
Aktuellt från Montico | 20 juni, 2024
Fler YH-kurser på Montico efter sommaren
En helt ny kurs och fler starter av två befintliga kurser. Det blev resultatet för Montico när Myndigheten för yrkeshögskolan presenterade vilka ansökningar som beviljats.

– Vi är glada att i höst kunna erbjuda en helt ny kurs inom HR för lönekonsulter. Det är ett område som näringsliv och offentlig verksamhet lyfter att det saknas kunskap inom, säger Ulrika Svensson, affärsutvecklare.

Kursen genomförs på distans en halvdag i veckan under 8 veckor, vilket gör att man kan gå den var man än bor och enkelt kan kombinera studierna med arbete.

Vi har också fått förtroende att fortsätta med fler starter av kurserna ”Pension och försäkringar för lönekonsulter” och ”Lönehantering för redovisningskonsulter”. De är 6 respektive 10 veckor långa och genomförs också på distans.

Läs mer om våra YH-utbildningar på vår hemsida.

Fler nyheter

Montico startar helt ny typ av yrkesutbildning för vuxna

Montico startar helt ny typ av yrkesutbildning för vuxna

I höst startar vi en ny 1-årig yrkesutbildning på gymnasial nivå för vuxna som vill läsa till Internationell svetsare. Detta efter att ha blivit utvalda som utbildningsanordnare till ett pilotprojekt som drivs av Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH).

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg.

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.