En man ler i verkstadsmiljö.

Hem / Utbildning / Vuxenutbildning / Utbildning i samarbete med Nibe i Markaryd

Rekryteringsträff för dig som vill bli svetsare eller montör – i samarbete med Nibe i Markaryd

Nibe växer och är i stort behov av fler svetsare och montörer. Därför startar vi två rekryteringsutbildningar inom svets och montering som förbereder dig för ett arbete inom tillverkande industri och ger möjlighet till anställning på Nibe. Välkommen till rekryteringsträff med mingel och information om utbildningarna – läs mer om hur du anmäler dig nedan.

Var?

Nibe – Hannabadsvägen 5, 285 31 i Markaryd.

När?

19 januari kl 15.00.

Anmälan

Du anmäler dig till rekryteringsträffen genom att kontakta Marcus Sjöqvist på Montico på 0470-78 81 82 eller marcus.sjoqvist@montico.se

Om utbildningarna

Utbildningarna riktar sig till dig som är intresserade av att arbeta inom industrin, antingen som svetsare eller montör. De är framtagna tillsammans med Nibe i Markaryd och är skräddarsydda efter Nibes aktuella kompetensbehov.

Om svetsutbildningen

Den här utbildningen förbereder dig för arbete som svetsare på Nibe direkt efter studierna. Du blandar teoretiska studier med praktiska moment ute i verkstaden och kommer bland annat att få kunskap om industritekniska processer, svetsgrund och lära dig olika svetstekniker. Under utbildningen kommer du även ha APL (arbetsplatsförlagt lärande/praktik) på Nibe.

En förutsättning för en lyckad utbildning till svetsare är att du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna.

Utbildningen varar i cirka 8-10 månader.

Om monteringsutbildningen

Utbildningen förbereder dig för arbete som montör på Nibe direkt efter studierna. Du blandar teoretiska studier med praktiska moment ute i verkstaden och kommer bland annat att få kunskap om säkerhet på arbetsplatsen, ergonomi och lära dig om olika typer av utrustning som ingår i yrket. Under utbildningen kommer du även ha APL (arbetsplatsförlagt lärande/praktik) på Nibe.

En förutsättning för en lyckad utbildning till montör är att du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna.

Utbildningen varar i cirka 5–6 månader.

För att kunna tillgodogöra dig utbildningarna behöver du ha en grundläggande nivå i svenska språket, svenska som andra språk eller motsvarande.

Välkommen på rekryteringsträff

Nu bjuder vi tillsammans med Nibe in till en rekryteringsträff där du får veta hur du söker till utbildningen och hur utbildningen kommer att genomföras. Då får du även möjlighet att ställa frågor om utbildningen och få en inblick i hur det är att jobba på Nibe.

Rekryteringsträffen är den 19 januari kl 15.00 på Hannabadsvägen 5, 285 31 i Markaryd.

NIBE logga.

Utbildningarna bedriver Montico i samarbete med Nibe i Markaryd.

Har du frågor om utbildningarna?

Om du har några funderingar kring utbildningarna är du välkommen att kontakta Marcus Sjöqvist på Montico på 0470-78 81 82 eller marcus.sjoqvist@montico.se.

Så här anmäler du dig till rekryteringsträffen

För att anmäla dig till rekryteringsträffen var vänlig kontakta Marcus Sjöqvist på telefonnummer 0470-78 81 82 eller maila din anmälan till marcus.sjoqvist@montico.se

Notera att du måste anmäla dig till Marcus Sjöqvist på Montico, annars kommer du inte in på området.

Kontakt

Marcus Sjöqvist

Affärsutvecklare vuxenutbildning

« Bakåt


Inga tillgängliga datum för den valda kursen