detlokalavdnätverket

Monteringsutbildning

Utbildningen ger fördjupade kunskaper i monteringsarbete och om de faktorer som förbättrar olika typer av produkter. Kursen ger även ge fördjupade kunskaper om standarddetaljer, monteringsverktyg, arbetsmiljö och säkerhet, fixturer samt hur ergonomi och kvalitetskrav påverkar produktiviteten.

Vår monteringsutbildning är en lärlingsutbildning där minst 70 % av utbildningen är förlagd till en arbetsplats.  Du får en individuell studieplan som omfattar studiemål, aktuella kurser, lärlingsplats, handledare och studietid.

Montico samarbetar med flera företag när det gäller lärlingsplatser. I antagningsprocessen ingår ett intervjutillfälle, tid och plats meddelas per brev.

Kontakta oss

info@montico.se

0200-76 70 00

Utbildningsinformation

Förkunskaper
Svenska/svenska som andra språk motsvarande grundläggande nivå.

Hur ansöker man till utbildningen?

Du ansöker till utbildningen genom studie och yrkesvägledningen hos din hemkommun. Här hittar du kontaktuppgifterna till:

– Norrköping kommun

– Tranås kommun

 Växjö kommun

Kontakta gärna oss på 0200-76 70 00 så berättar vi mer om utbildningen och hjälper dig att komma vidare med din ansökan. Du kan även göra en intresseanmälan genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Skicka en intresseanmälan