Industriarbetare står i verkstadsmiljö.
Hem / Utbildning / Vuxenutbildning / Industriutbildning i samarbete med Ljunghäll

Industriutbildning i samarbete med Ljunghäll

Är du arbetssökande och nyfiken på industrijobb? Nu har du en guldchans! I samarbete med Ljunghäll i Södra Vi har vi tagit fram en industriutbildning som ger dig goda möjligheter till arbete på Ljunghäll direkt efter studierna. Välkommen att anmäla dig till vår rekryteringsträff för mer information om utbildningen.

Utbildningsort

Vimmerby

Studielängd

Cirka 6 månader

Studiestart

Augusti 2023

Informationsträff

5 juli kl 15.00 på Ljunghäll på
Norra Storgatan 55 i Södra Vi.

Om utbildningen

Utbildningen riktar sig till dig som vill få in en fot i industrin eller till dig som är intresserad av att utvecklas och ta nästa steg inom industrin. Innehållet i utbildningarna är framtaget i samarbete med Ljunghäll och skräddarsytt efter deras aktuella kompetensbehov.

Under utbildningen blandar du teoretiska studier med praktiska moment ute i verkstaden på vår skola i Vimmerby. Du kommer bland annat att lära dig om industritekniska processer, olika mättekniker samt få kunskaper inom säkerhet och arbetsmiljö. Du kommer även lära dig förstå instruktioner och kvalitetsprocesser.

I utbildningen ingår APL (arbetsplatsförlagt lärande/praktik) på Ljunghäll.

Förkunskaper

För att kunna tillgodogöra dig utbildningarna behöver du ha en grundläggande nivå i svenska språket, svenska som andra språk eller motsvarande.

I övrigt krävs inga förkunskaper för att gå utbildningen, men en förutsättning för lyckade studier är att du har en god vilja att lära dig nya saker och att du vill utvecklas på sikt inom industrin.

Ljunghäll logga
Utbildningarna bedriver Montico i samarbete med Metallfabriken Ljunghäll i Södra Vi.

Har du frågor om utbildningen?

Om du har några funderingar kring utbildningen är du välkommen att kontakta Oliver Petersson på Montico på 0492-490013 eller oliver.petersson@montico.se.

Välkommen på informationsträff

Tillsammans med Ljunghäll bjuder vi in till en informationsträff i deras lokaler där du får mer information om utbildningen samt möjligheten att träffa en representant från Ljunghäll och gå på en rundvandring i produktionen.

Träffen är den 5 juli kl 15.00 på Norra Storgatan 55 i Södra Vi.

Notera att du måste anmäla dig till träffen för att komma in på området.

För att anmäla dig klickar du på knappen nedan och fyller i dina uppgifter i formuläret på nästa sida.