Elmontör i verkstadsmiljö.
Hem / Utbildning / Vuxenutbildning / Elmontörsutbildning för kvinnor i samarbete med Gehab

Rekryteringsträff för kvinnor som vill bli elmontörer i samarbete med Gehab i Alvesta

Tillsammans med Gehab Kvalitetspåbyggaren AB vill vi skapa möjlighet för fler kvinnor att ta plats i elbranschen. Därför har vi tagit fram en utbildning till elmontör som riktar sig till kvinnor. Välkommen till rekryteringsträff med mingel och information om utbildningen – läs mer om hur du anmäler dig nedan.

Om utbildningen

Montico bedriver sedan tidigare kommunal vuxenutbildning inom el och energi på vår skola i Växjö. I samarbete med Gehab har vi nu tagit fram en elmontörsutbildning som riktar sig till dig som är kvinna och är intresserad av att jobba inom elbranschen.

Utbildningen förbereder dig för arbete som elmontör på Gehab direkt efter studierna. Du kommer att blanda teoretiska och praktiska moment, vilket bland annat innebär att du lär dig montera och installera elektriska komponenter efter ritning och arbetsinstruktioner. Under utbildningen kommer du även ha APL (arbetsplatsförlagt lärande/praktik) på Gehab, där du får testa på yrket som elmontör i verkligheten.

Utbildningen är kostnadsfri. Kurslitteraturen är huvudsakligen digital, men litteratur som du behåller efter dina studier står du för själv. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du ansöker själv om studiemedel från CSN.

För att kunna gå den här utbildningen behöver du ha en grundläggande nivå i svenska språket, svenska som andra språk eller motsvarande.

Välkommen på rekryteringsträff

Nu bjuder vi tillsammans med Gehab in till en rekryteringsträff där du får veta mer om utbildningens kursinnehåll och upplägg. Då får du även möjlighet att ställa frågor om utbildningen och få en inblick i hur det är att jobba som elmontör på Gehab.

Rekryteringsträffen är den 21 september klockan 15.00 hos Gehab på Ilabäcksvägen 1, 342 32 Alvesta.

Information

Var?

Ilabäcksvägen 1, 342 32 Alvesta.

När?

21 september klockan 15.00.

l

Anmälan

Du anmäler dig till rekryteringsträffen genom att kontakta Marcus Sjöqvist på Montico på 0470-788182 eller marcus.sjoqvist@montico.se.

Gehabs logga.       

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Gehab Kvalitetspåbyggaren AB.

Så här anmäler du dig till rekryteringsträffen

För att anmäla dig till rekryteringsträffen var vänlig kontakta Marcus Sjöqvist på telefonnummer 0470-788182 eller maila din anmälan till marcus.sjoqvist@montico.se.

Notera att du måste anmäla dig till Marcus Sjöqvist på Montico, annars kan du inte delta i träffen.

Vi ser framemot att träffa dig som är intresserade av att starta din karriär som elmontör på Gehab i Alvesta!

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har frågor? Kontakta oss genom uppgifterna nedan.

Marcus Sjöqvist.

Marcus Sjöqvist 

Affärsutvecklare vuxenutbildning
0470-78 81 82marcus.sjoqvist@montico.se