Kvinna står i verkstadsmiljö.

Hem / Utbildning / Vuxenutbildning / CNC-utbildning i samarbete med Willo i Växjö

Rekryteringsträff för dig som vill bli CNC-operatör – i samarbete med Willo i Växjö

Vill du utbilda dig till CNC-operatör och arbeta i en bransch med stora framtidsutsikter? Tillsammans med Willo AB i Växjö har vi tagit fram en CNC-utbildning som förbereder dig för arbete på Willo direkt efter studierna.

Var?

Hos Willo AB på
Stora Räppevägen 61,
352 50 Växjö.

När?

25 april kl 14.30.

Anmälan

Du anmäler dig till rekryteringsträffen genom att kontakta Marcus Sjöqvist på Montico på 0470-78 81 82 eller marcus.sjoqvist@montico.se

Om utbildningen

Utbildningen riktar sig till dig som är intresserad av att arbeta inom industrin som CNC-operatör. Den är framtagen tillsammans med Willo i Växjö och är skräddarsydd efter Willos aktuella kompetensbehov. Utbildningen förbereder dig för arbete som CNC-operatör på företaget direkt efter studierna.

Du kommer att blanda teoretiska och praktiska moment, vilket innebär att du bland annat får lära dig om industritekniska processer, materialkunskap, mätteknik och produktionsutrustning. Under utbildningen kommer du även ha APL (arbetsplatsförlagt lärande/praktik), där du får känna på yrket som CNC-operatör i verkligheten.

Utbildningen är kostnadsfri. Kurslitteraturen är huvudsakligen digital, men litteratur som du behåller efter dina studier står du för själv. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du ansöker själv om studiemedel från CSN.

För att kunna gå den här utbildningen behöver du ha en grundläggande nivå i svenska språket, svenska som andra språk eller motsvarande.

Välkommen på rekryteringsträff

Nu bjuder vi tillsammans med Willo in till en rekryteringsträff där du får veta hur du söker till utbildningen och hur utbildningen kommer att genomföras. Då får du även möjlighet att ställa frågor om utbildningen och få en inblick i hur det är att jobba på Willo.

Rekryteringsträffen är den 25 april kl 14.30 hos Willo på Stora Räppevägen 61, 352 50 Växjö.

Willo AB logga.

Utbildningen bedriver Montico i samarbete med Willo AB i Växjö.

Har du frågor om utbildningen?

Om du har några funderingar kring utbildningen är du välkommen att kontakta Marcus Sjöqvist på Montico på 0470-78 81 82 eller marcus.sjoqvist@montico.se.

Så här anmäler du dig till rekryteringsträffen

För att anmäla dig till rekryteringsträffen var vänlig kontakta Marcus Sjöqvist på telefonnummer 0470-78 81 82 eller maila din anmälan till marcus.sjoqvist@montico.se

Notera att du måste anmäla dig till Marcus Sjöqvist på Montico, annars kommer du inte in på området.

Kontakt

Marcus Sjöqvist

Affärsutvecklare vuxenutbildning

« Bakåt


Inga tillgängliga datum för den valda kursen