Två CNC-operatörer framför en CNC-maskin.
Hem / Utbildning / Vuxenutbildning / CNC-utbildning i samarbete med Gunnebo Industries

CNC-utbildning i samarbete med Gunnebo Industries

Svensk industri är i stort behov av CNC-operatörer. Därför erbjuder vi nu en CNC-utbildning i samarbete med Gunnebo Industries som förbereder dig för ett arbete inom tillverkande industri och ger möjlighet till anställning på Gunnebo.

Om utbildningen

Montico bedriver sedan tidigare kommunal vuxenutbildning inom CNC- och verkstadsteknik på vår skola i Växjö. I samarbete med Gunnebo har vi nu tagit fram en CNC-utbildning som är anpassad till deras aktuella behov av CNC-operatörer.

Utbildningen förbereder dig för arbete som CNC-operatör på Gunnebo direkt efter studierna. Du kommer att blanda teoretiska och praktiska moment, vilket bland annat innebär att du bland annat får lära dig om industritekniska processer, materialkunskap och produktionsutrustning. Under utbildningen kommer du även ha APL (arbetsplatsförlagt lärande/praktik) på Gunnebo, där du får testa på yrket som CNC-operatör i verkligheten.

Utbildningen är kostnadsfri. Kurslitteraturen är huvudsakligen digital, men litteratur som du behåller efter dina studier står du för själv. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du ansöker själv om studiemedel från CSN.

Förkunskaper

För att kunna gå den här utbildningen behöver du ha en grundläggande nivå i svenska språket, svenska som andra språk eller motsvarande.

En förutsättning för en lyckad utbildning till CNC-operatör är att du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna. Innan du söker utbildningen rekommenderar vi att du gör ett studiebesök där du får veta mer om innehåll, olika inriktningar och upplägg.

Om Gunnebo Industries

Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. De är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med egen tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Deras produkter är välkända och etablerade på marknaden som premiumprodukter med högsta säkerhet.

Läs mer här: https://www.gunneboindustries.com/sv-SE/

Utbildningsinformation

 

Utbildningstyp

Kommunal vuxenutbildning (komvux)

Studieort

Växjö

}

Studiefart

Heltid

Rekryteringsträff den 24 augusti

Är du intresserad och vill veta mer om utbildningen så är du välkommen till Gunnebo Industries för en rekryteringsträff den 24/8 klockan 15.00. Adress: Stinavägen 1, 352 46 Växjö.

Gunnebo Industries logga.    Växjö kommun logotyp.

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Gunnebo Industries och Växjö kommun.

Så här ansöker du till utbildningen

Du ansöker till utbildningen via Växjö kommun. Klicka på knappen nedan för att ta dig till kommunens hemsida.

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har frågor? Kontakta oss genom uppgifterna nedan.

Marcus Sjöqvist.

Marcus Sjöqvist 

Affärsutvecklare vuxenutbildning
0470-78 81 82marcus.sjoqvist@montico.se