Två CNC-operatörer framför en CNC-maskin.
Hem / Utbildning / Vuxenutbildning / CNC-utbildning i samarbete med Gunnebo Industries

Rekryteringsträff för dig som vill bli CNC-operatör i samarbete med Gunnebo Industries

Svensk industri är i stort behov av CNC-operatörer. Därför erbjuder vi nu en CNC-utbildning i samarbete med Gunnebo Industries. Välkommen till rekryteringsträff med mingel och information om utbildningen – läs mer om hur du anmäler dig nedan.

Om utbildningen

I samarbete med Gunnebo Industries i Växjö har vi nu tagit fram en CNC-utbildning som är anpassad till deras aktuella behov av CNC-operatörer.

Utbildningen förbereder dig för arbete som CNC-operatör på Gunnebo direkt efter studierna. Du kommer att blanda teoretiska och praktiska moment, vilket bland annat innebär att du bland annat får lära dig om industritekniska processer, materialkunskap och produktionsutrustning. Under utbildningen kommer du även ha APL (arbetsplatsförlagt lärande/praktik) på Gunnebo, där du får testa på yrket som CNC-operatör i verkligheten.

Utbildningen är kostnadsfri. Kurslitteraturen är huvudsakligen digital, men litteratur som du behåller efter dina studier står du för själv. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du ansöker själv om studiemedel från CSN.

För att kunna gå den här utbildningen behöver du ha en grundläggande nivå i svenska språket, svenska som andra språk eller motsvarande.

Välkommen på rekryteringsträff

Nu bjuder vi tillsammans med Gunnebo Industries in till en rekryteringsträff där du får veta mer om utbildningens kursinnehåll och upplägg. Då får du även möjlighet att ställa frågor om utbildningen och få en inblick i hur det är att jobba som CNC-operatör på Gunnebo Industries.

Rekryteringsträffen är den 20 september klockan 15:00 hos Gunnebo Industries på Stinavägen 1, 352 46 Växjö.

Utbildningsinformation

Var?

Stinavägen 1, 352 46 Växjö.

När?

20 september klockan 15.00.

l

Anmälan

Du anmäler dig till rekryteringsträffen genom att kontakta Marcus Sjöqvist på Montico på 0470-788182 eller marcus.sjoqvist@montico.se.

Gunnebo Industries logga.

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Gunnebo Industries.

Så här anmäler du dig till rekryteringsträffen

För att anmäla dig till rekryteringsträffen var vänlig kontakta Marcus Sjöqvist på telefonnummer 0470-788182 eller maila din anmälan till marcus.sjoqvist@montico.se.

Notera att du måste anmäla dig till Marcus Sjöqvist på Montico, annars kan du inte delta i rekryteringsträffen.

Vi ser framemot att träffa dig som är intresserade av att starta din karriär som CNC-operatör hos Gunnebo Industries i Växjö!

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har frågor? Kontakta oss genom uppgifterna nedan.

Marcus Sjöqvist.

Marcus Sjöqvist 

Affärsutvecklare vuxenutbildning
0470-78 81 82marcus.sjoqvist@montico.se