Hem / Utbildning / Nationell yrkesutbildning / Informationsträff för vår NY-utbildning till IW-svetsare

Bli IW-svetsare med Montico

– välkommen på informationsträff!

Nu har ansökan öppnat till vår eftertraktade utbildning till IW-svetsare i Mjölby, under den nya utbildningsformen Nationell yrkesutbildning (NY). Ta chansen att delta i vår informationsträff för att lära dig mer om utbildningen och vad en framtid som IW-svetsare kan innebära för dig.

När?

Onsdag 19 juni kl. 15.00

Var?

Montico i Mjölby
Industrigatan 6,
595 41 Mjölby

Om utbildningen

Det behövs fler utbildade svetsare inom svensk industri. Den här utbildningen är din chans att skaffa dig eftertraktade kunskaper inom ett spännande yrke med fantastiska jobbmöjligheter.

Utbildningen är 41 veckor lång och innehåller både teoretiska studier och praktiska moment. Med hjälp av våra erfarna lärare får du lära dig allt du behöver för att påbörja din karriär som svetsare.

Under utbildningen kommer du även att ha LIA (lärande i arbete/praktik) där du får möjlighet att samla på dig nyttig erfarenhet som svetsare.

Framtagen med ledande industriföretag

Den här utbildningen är framtagen i nära samarbete med ledande industriföretag som bland annat Toyota Material Handling, Fredriksons Verkstads och Swisslog för att täcka det rådande kompetensbehovet inom svetsning.

Den är kvalitetssäkrad av Svetskommissionen och ger dig ett diplom som erkänner din kompetens globalt.

Om utbildningsformen

Regeringen har inlett ett pilotprojekt för en ny form av gymnasial yrkesutbildning för vuxna, kallad Nationell yrkesutbildning (NY), som ger de studerande en snabb väg till jobb inom efterfrågade yrken. Montico erbjuder denna utbildning inom projektets ram.

Frågor om utbildningen?

Kontakta Vivica Ekedal för mer information:

Telefon:

0140-59 90 28

Välkommen på informationsträff

Är du intresserad? Varmt välkommen att anmäla dig till vår informationsträff där du får reda på mer om utbildningen, besöka våra utbildningslokaler och möjlighet att ställa frågor.

När?

Onsdag 19 juni kl. 15.00

Var?

Montico i Mjölby på Industrigatan 6, 595 41 Mjölby

Fyll i formuläret för att anmäla dig till informationsträffen.

Anmäl dig till informationsträffen