iwsutbildning

Validering av svetsare

Metodspecifik validering av svetsare är en validering med bestämda krav på kunskap och färdighet som gäller för en svetsare.

Under valideringen får du möjlighet att träna upp en viss svetsmetod (MMA, MIG/MAG, TIG) eller förbättra tidigare kunskaper. Du utför både teoretiska och praktiska prov och får intyg/kompetensbevis på din nivå.

Det spelar ingen roll om du har utvecklat kunskaperna genom en utbildning, många år på jobbet eller på något annat sätt. Det väsentliga är att synliggöra det du kan just nu, för att i nästa steg ta vara på den kompetens som finns eller gå vidare med en riktad kompetensutveckling.

Montico har tagit fram denna modell tillsammans med Svetskommissionen, Metallgruppen och IF-Metall och vi är av Svetskommissionen godkända validerare.

Vi validerar där du vill

Vi utför validering där det passar dig bäst. På våra svetsskolor runt om i landet eller på ert företag. Kontakta oss så berättar vi mer! Tel 0200-76 70 00.

Kontakta oss

info@montico.se

0200-76 70 00

Utbildningsinformation

Valideringen är uppbyggd runt testerna i utbildningen till internationell svetsare (IW) och svetsarprövningstandarden SS-EN ISO 9606. Denna validering genomförs i normalfallet under en heldag.

Valideringen riktar sig till personer som behöver få sina kunskaper och färdigheter validerade inom en speciell svetsmetod.

Intresserad? Kontakta oss!

Har du några funderingar och vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss. Klicka på knappen nedan och fyll sedan i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

« Bakåt


Inga tillgängliga datum för den valda kursen