Hem / Utbildning / Företagsutbildningar / Teamledarutbildning

Teamledarutbildning

Stärk ditt ledarskap och lär dig skapa framgångsrika team med vår teamledarutbildning. Du får användbara verktyg inom kommunikation, konflikthantering, problemlösning, beslutsfattande och gruppdynamik så att du kan utveckla och stötta ditt team på bästa sätt.

Pris:

7 900 SEK exkl moms

(I priset ingår lunch och fika under utbildningsdagarna)

För större grupper kan du kontakta oss för offert.

Plats:

Jönköping, Tranås eller annan ort vid överenskommelse.

Längd:

Fyra halvdagar
(inom satt tidsram)

Teamledarens förändrade roll

Globalisering, digitalisering, distansarbete och mångkulturella arbetsplatser ställer nya krav på teamledare som idag måste vara öppen för att pröva nya metoder och arbetssätt. Förutom traditionella ledarskapsförmågor behöver teamledare kunna anpassa sig till nya förutsättningar och utvecklas med tiden.

Nycklar till ett framgångsrikt ledarskap

Målet med teamledarutbildningen är att du ska stärkas i din ledarroll och lära dig utveckla framgångsrika team vilket ökar företagets konkurrenskraft och produktivitet. På vår utbildning får du:

Verktyg och kunskap för att bli en effektiv och motiverande teamledare.

Lära dig hur du skapar en produktiv och positiv arbetsmiljö.

Stärka din förmåga att kommunicera, lösa problem och fatta beslut.

Utveckla din konflikthanteringsförmåga och kunskap om gruppdynamik.

Både teori och praktiska övningar

Vår teamledarutbildning består av fyra halvdagar där vi varvar teori med praktiska övningar. Exempel på vad utbildningen innehåller:

  • Ledarskapets viktigaste beståndsdelar.
  • Hur en grupp fungerar och hur man gör den effektivare.
  • DISC Thomas-analys, personliga beteendestilar.
  • Konflikthantering och kommunikation.
  • Målstyrt arbete, delegering, förbättringsledarskap.
  • Motivation, engagemang och coachning.

Utbildningens innehåll kopplas till din och de andra deltagarnas egna upplevelser och erfarenheter, för att du ska kunna applicera dina kunskaper på verkliga situationer.

För dig som är eller vill bli ledare

Utbildningen vänder sig till dig som är eller vill bli ledare för en arbetsgrupp i rollen som exempelvis teamledare, arbetsledare, produktionsledare eller liknande och som vill stärka ditt ledarskap. Vad du har för titel spelar inte någon roll.

Teamledarutbildning steg 2

Efter avklarad utbildning har du möjlighet att gå vår teamledarutbildning steg 2. Där fräschar vi upp och reflekterar kring erfarenheterna från steg 1 och gräver samtidigt djupare i ledarrollens utmaningar. Läs mer om Teamledarutbildning steg 2 här.

Boka företagsanpassad utbildning

Vill du boka utbildningen för en större grupp? Vi skräddarsyr utbildningen efter ditt företags specifika behov och önskemål. Vi kan givetvis också utföra utbildningen på plats hos er.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan anpassa utbildningen efter era behov.

Frågor om utbildningen?

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig vidare.

Telefon:

010-265 95 00

Det är vi som håller i utbildningen

Michael Kullberg.

Michael Kullberg

Verksamhetsutvecklare och utbildare i ledarskap, coachning och nätverk. Erfarenhet som VD, försäljnings-, marknads- och produktchef på internationella företag.

Ledare Thomas Gustavsson.

Thomas Gustavsson

Verksamhetsutvecklare, coach och projektledare för kompetenshöjande insatser. Utbildare i ledarskap med 25 års egen erfarenhet på olika chefspositioner. Certifierad i Thomas PPA. 

Tidigare deltagare om utbildningen

Jag tyckte utbildningen var bra. En positiv och engagerad kursledare. Vi hade gruppdiskussioner och fick göra en del praktiska övningar så det var inte bara en massa teori. Det var ett bra innehåll och ett bra upplägg med fyra halvdagar på plats hos oss.

Hanna Bergqvist

HR-ansvarig, Stoeryd AB

Det var mycket tänkvärda och användbara saker. Jag lärde mig att förstå min egen personlighet bättre, om hur grupper fungerar och hur man ska tänka. En annan sak som var väldigt intressant var lilla p, alltså att man ska försöka ta tag i problem när de är små innan det blir en stor konflikt av det.

Raija Jacobson

After Sales & Service Manager , ITAB

5,8 av 6

Snittbetyg från tidigare deltagare.

Kommande utbildningstillfällen

Nedan ser du kommande utbildningstillfällen. Klicka ”boka” på ett tillfälle för att komma vidare med din bokning. Behöver du hjälp med din bokning så kan du kontakta oss på 010-265 95 00 eller info@montico.se.

10 - 11 september09 - 10 oktober
Tranås
Platser kvar

« Bakåt


Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Intresserad av utbildningen?

Då kan du göra en intresseanmälan så återkommer vi så snart som möjligt med mer information om utbildningen och besvarar eventuella frågor och funderingar.

En intresseanmälan är inte bindande.