Svetsteknik

Inom svetsteknik erbjuder vi både företagsanpassade utbildningar och öppna kurser som matchar era behov.

IWS-utbildning

Introduktion till Magnetpulverprovning, MT

Magnetpulverprovning nivå 2

Introduktion till Visuell kontroll, VT

Visuell kontroll nivå 2

Introduktion till Penetrantprovning, PT

Penetrantprovning nivå 2

Utförande av oförstörande prövning

Personcertifiering – Svetsarprövningar på Montico

Validering av svetsare

Kvalitetsstyrning av svetsarbeten enligt ISO 3834

Grundläggande svetsutbildning

Svetsbeteckningar och ritningsläsning

WPS framtagning

Andra utbildningsområden

Företagsanpassade eller öppna kurser?

Företagsanpassade kurser innebär att vi skräddarsyr en utbildning för just din organisation utifrån vad ni behöver. Ofta kommer vi till din verksamhet och utbildar på plats, vilket gör utbildningen både kostnadseffektiv och lättillgänglig.

Om endast någon eller några medarbetare i organisationen behöver kompetensutveckling inom ett särskilt ämne ska du välja en öppen kurs. Vi har en mängd bokningsbara kurser som startar fasta datum. Till våra öppna kurser är även privatpersoner välkomna för att vidareutbilda sig eller komplettera sin kompetens.

Borttappat utbildningsbevis?

Har du tappat bort ditt utbildningsbevis och behöver ett nytt? Då kan vi hjälpa dig. Kontakta oss så hjälper vi dig att beställa hem ett nytt bevis. Du når oss på 0200 76 70 00 eller info@montico.se.

Auktoriserat utbildningsföretag

Montico är ett auktoriserat utbildningsföretag och är godkända som utbildare av bland annat Svetskommissionen, Skärteknikcentrum, Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd och Liftutbildningsrådet.

ID06-ackrediterad kompetensregistrator

När du går utbildning hos Montico kan du, utöver vanligt kursintyg, så din kompetens registrerad på ditt ID06-kort. Detta gör det lätt för dig att få en samlad bild över dina utbildningar.

Avbokningsregler

Monticos av- och ombokningsregler är baserade på Almega utbildningsföretagens riktlinjer. Läs mer om våra avbokningsregler här.

Betygsätt våra utbildningar

Efter varje genomförd utbildning får du ett mail av oss där du gör en utvärdering. Detta är viktigt för oss att ha med när vi arbetar med förbättringar av våra utbildningar.