iwsutbildning

Säkra Lyft – Lastkopplare, Signalman

Monticos utbildning i säkra lyft ger din personal förutsättningar att arbeta för en säker arbetsmiljö och samtidig förebygga risken för olyckor, en lönsam investering för ditt företag.

Det här säger lagen

Alla som arbetar med lastkoppling och/eller agerar signalman vid lyft ska uppfylla de kunskapskrav som ställs i arbetsmiljöverkets föreskrifter (AFS 2006:6).

För vem?

Vår utbildning i Säkra lyft vänder sig till dig som kopplar last och/eller agerar signalman vid lyft. Utbildningen vänder sig även till arbetsledare och skyddsombud som ska kunna planera arbetet med lyftanordningar.

Förkunskaper

För att gå den här utbildningen behöver du ha god förståelse för det svenska språket. I övrigt krävs inga andra förkunskaper.

Det här lär du dig av utbildningen

  • Lagar och regler kring säkra lyft
  • Genomgång av olika lyftredskap
  • Lastkoppling – information om utrustning och lastkopplingsmetoder
  • Planering av säkra lyft
  • Kontroll
  • Risker kring arbeten med lyft

Efter utbildningen

Efter genomgången utbildning har deltagaren kunskaper om vilken lagstiftning som gäller, kan utföra lyftarbete på ett säkert sätt, samt agera signalman vid lyft.

Utbildningsbevis utfärdas till godkända deltagare.


Denna utbildning går att registreras på deltagarens personliga ID06-kort.

Kontakta oss

info@montico.se

0200-76 70 00

Intresserad av utbildningen? Kontakta oss!

Har du några funderingar kring utbildningen och vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss. Klicka på knappen nedan och fyll sedan i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

« Bakåt


Inga tillgängliga datum för den valda kursen