En kvinna står med papper i handen framför en grupp.

Hem / Utbildning / Företagsutbildningar / Ledarskapsutbildning – grund / Ledarskapsutbildning – fortsättning

Ledarskapsutbildning – fortsättning

Vår fortsättningskurs i ledarskap ger dig verktygen du behöver för att hantera problematiska situationer och leda ditt team på ett verksamhetsfokuserat sätt. Fördjupa dina ledarkunskaper och bli bekvämare i att hantera svåra beslut.

Pris

18 900 SEK exkl moms

För större grupper kan du kontakta oss för offert.

Utbildningsplats

Värnamo

Utbildningslängd

3 träffar under en satt tidsram.

Om utbildningen

Grundkursen gav grundläggande insikter om ledarskap utifrån flera perspektiv. I fortsättningskursen försöker vi vara ännu mer konkreta och verklighetsnära. Vi väljer ut ett par ledarverktyg som vi fördjupar oss i – det coachande förhållningssättet samt kommunikation och feedback.

Vi fördjupar oss i deltagarnas egna ledarskapsutmaningar och uppmuntrar var och en att tillämpa coachningens principer och feedbackens funktion och effekter på sina egna fall. Vi arbetar enbart med ”skarpa case” vilket ger dubbel nytta.

Som deltagare får du lära dig mer om värdefulla ledarverktyg samtidigt som du utmanas att ta tag i frågor i din organisation som blivit liggande och av många kanske ses som jobbiga surdegar.

I vår ledarskapsutbildning vävs också begreppet medarbetarskap in från ord till handling samt stegen för ett modigare ledarskap med struktur och tuff omsorg.

Upplägg och målgrupp

Detta är en tredagarsutbildning (2+1 dagar). Två av utbildningsdagarna är ett internat där övernattning ingår. Utbildningen vänder sig till dig som tidigare gått vår Ledarskapsutbildning – grund.

Dag 1

Snabb återblick på det viktigaste från de fem utbildningsdagarna i Ledarskapsutbildning – grund. Vilka verktyg har du använt och vilka utmaningar har du löst?

Dag 2

Medarbetarskap och ökat arbetsbidrag. Du får lära dig stegen som får dig att utvecklas till en ännu bättre ledare.

Dag 3

Praktisk träning i coachning och feedback i syfte att verkligen kunna ge utvecklande återkoppling i vardagen.

Har du frågor om utbildningen?

Om du har några funderingar kring utbildningen är du välkommen att kontakta oss genom att skicka en intresseanmälan. Vi återkommer så snart som möjligt.

Våra utbildare

Michael Kullberg

Michael Kullberg

Verksamhetsutvecklare

  • 35 års erfarenhet som chef och ledare (bl.a. VD).
  • Civilingenjör inom Industriell Ekonomi.
  • Ledarskapscoach och Thomas-analytiker.
Thomas Gustavsson

Thomas Gustavsson

Verksamhetsutvecklare

  • 25 års erfarenhet som chef och ledare.
  • Projektledare.
  • Ledarskapscoach, Föreläsare, Nätverksledare.

Tidigare deltagare om utbildningen

Jag känner att jag växt i min roll som ledare under hösten och känner att jag har mycket att ge tillbaka till säljteamet. Jag känner mig mer förberedd för eventuella situationer som kan uppstå i arbetet. I längden frigör det såklart min chefs tid.

Jonas Samson

Försäljningschef, Renz

Utbildningen har bland annat lärt oss att vara närvarande och jobba mer förebyggande och mindre med brandsläckning. Vi måste jobba mer med processer och ta små steg framåt och lära oss att ständigt jobba med förbättringar. Ta lärdom och lära sig av misstagen och såklart rätta till dem.

Michael Ärlebrandt

Produktionschef, Vrena Mekaniska Verkstad

Kommande utbildningstillfällen för Ledarskapsutbildning – fortsättning

Nedan ser du kommande utbildningstillfällen för denna utbildning. Klicka på datumet för önskat utbildningstillfället för att få upp exakta utbildningsdagar.

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Skicka intresseanmälan

Har du några frågor och vill veta mer om utbildningen? Eller vill du boka utbildningen för större grupp? Skicka en intresseanmälan så återkommer vi så snart som möjligt.

« Bakåt


Inga tillgängliga datum för den valda kursen