Hem / Utbildning / Företagsutbildningar / Ledarskapsprogram / Ledarskapsprogram – fortsättning

Ledarskapsprogram – fortsättning

Vårt fortsättningsprogram ger dig verktygen du behöver för att hantera problematiska situationer och leda ditt team på ett verksamhetsfokuserat sätt. Fördjupa dina ledarkunskaper och bli bekvämare i att hantera svåra beslut.

Pris:

18 900 SEK exkl moms

Plats:

Värnamo

Längd:

Tre träffar under en satt tidsram

Om utbildningen

Ledarskapsprogrammet gav grundläggande insikter om ledarskap utifrån flera perspektiv. I fortsättningen försöker vi vara ännu mer konkreta och verklighetsnära. Vi väljer ut ett par ledarverktyg som vi fördjupar oss i – det coachande förhållningssättet samt kommunikation och feedback.

Vi fördjupar oss i deltagarnas egna ledarskapsutmaningar och uppmuntrar var och en att tillämpa coachningens principer och feedbackens funktion och effekter på sina egna fall. Vi arbetar enbart med ”skarpa case” vilket ger dubbel nytta.

Som deltagare får du lära dig mer om värdefulla ledarverktyg samtidigt som du utmanas att ta tag i frågor i din organisation som blivit liggande och av många kanske ses som jobbiga surdegar.

I vårt ledarskapsprogram vävs också begreppet medarbetarskap in från ord till handling samt stegen för ett modigare ledarskap med struktur och tuff omsorg.

Upplägg och målgrupp

Detta är ett tredagarsprogram (2+1 dagar). Två av programdagarna är ett internat där övernattning ingår. Utbildningen vänder sig till dig som tidigare gått vårt ledarskapsprogram.

Dag 1

Snabb återblick på det viktigaste från de fem programdagarna i ledarskapsprogrammet. Vilka verktyg har du använt och vilka utmaningar har du löst?

Dag 2

Medarbetarskap och ökat arbetsbidrag. Du får lära dig stegen som får dig att utvecklas till en ännu bättre ledare.

Dag 3

Praktisk träning i coachning och feedback i syfte att verkligen kunna ge utvecklande återkoppling i vardagen.

Frågor om programmet?

Tveka inte att kontakta utbildningsledare Michael Kullberg för personlig assistans.

Telefon:

036-17 33 33

Det är vi som håller i programmet

Michael Kullberg.

Michael Kullberg

Verksamhetsutvecklare och utbildare i ledarskap, coachning och nätverk. Erfarenhet som VD, försäljnings-, marknads- och produktchef på internationella företag.

Ledare Thomas Gustavsson.

Thomas Gustavsson

Verksamhetsutvecklare, coach och projektledare för kompetenshöjande insatser. Utbildare i ledarskap med 25 års egen erfarenhet på olika chefspositioner. Certifierad i Thomas PPA.

Tidigare deltagare om programmet

Jag känner att jag växt i min roll som ledare under hösten och känner att jag har mycket att ge tillbaka till säljteamet. Jag känner mig mer förberedd för eventuella situationer som kan uppstå i arbetet. I längden frigör det såklart min chefs tid.

Utbildningen har bland annat lärt oss att vara närvarande och jobba mer förebyggande och mindre med brandsläckning. Vi måste jobba mer med processer och ta små steg framåt och lära oss att ständigt jobba med förbättringar.

Säkra din plats på fortsättningsprogrammet nu

Nedan ser du kommande starter för Ledarskapsprogram – fortsättning. Klicka “boka” på ett tillfälle för att komma igång med din bokning.

Behöver du hjälp med din bokning så kan du kontakta oss på 010-265 95 00 eller info@montico.se.

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

« Bakåt


Inga tillgängliga datum för den valda kursen