En ledare står framför en grupp av människor på ledarskapsutbildning.

Hem / Utbildning / Företagsutbildningar / Ledarskap / Ledarskapsutbildning – fortsättning

Ledarskapsutbildning – fortsättning

Som ledare är det viktigt att känna sig trygg i att hantera problematiska situationer. Vår fortsättningskurs i ledarskap är en fördjupningsdel där vi arbetar med ett verksamhetsfokuserat ledarskap.

Grundkursen gav grundläggande insikter om ledarskap utifrån flera perspektiv. I fortsättningskursen försöker vi vara ännu mer konkreta och verklighetsnära. Vi väljer ut ett par ledarverktyg som vi fördjupar oss i – det coachande förhållningssättet samt kommunikation och feedback.

Vi fördjupar oss i deltagarnas egna ledarskapsutmaningar och uppmuntrar var och en att tillämpa coachningens principer och feedbackens funktion och effekter på sina egna fall. Vi arbetar enbart med ”skarpa case” vilket ger dubbel nytta.

Som deltagare får du lära dig mer om värdefulla ledarverktyg samtidigt som du utmanas att ta tag i frågor i din organisation som blivit liggande och av många kanske ses som jobbiga surdegar.

I vår ledarskapsutbildning vävs också begreppet medarbetarskap in från ord till handling samt stegen för ett modigare ledarskap med struktur och tuff omsorg.

Upplägg

Vår ledarskapsutbildning är på tre dagar (2+1 dagar) inklusive internat.

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som genomgått vår grundkurs i ledarskap.

Utbildningsinformation

Pris

18 900 SEK exkl moms per deltagare

För större grupper kan du kontakta oss för offert.

Utbildningslängd

3 dagar

Det här säger tidigare deltagare om ledarskapsutbildningen

– Jag känner att jag växt i min roll som ledare under hösten och känner att jag har mycket att ge tillbaka till säljteamet. Jag känner mig mer förberedd för eventuella situationer som kan uppstå i arbetet. I längden frigör det såklart min chefs tid.

Jonas Samson

Försäljningschef, Renz

– Utbildningen har bland annat lärt oss att vara närvarande och jobba mer förebyggande och mindre med brandsläckning. Vi måste jobba mer med processer och ta små steg framåt och lära oss att ständigt jobba med förbättringar. Ta lärdom och lära sig av misstagen och såklart rätta till dem.

Michael Ärlebrandt

Produktionschef, Vrena Mekaniska Verkstad

Boka utbildningstillfälle

Nedan ser du kommande utbildningstillfällen för denna utbildning. Klicka “boka” på ett tillfälle för att komma vidare med din bokning.

22 mars 202323 mars 202320 april 2023
Värnamo
Platser kvar

Skicka intresseanmälan

Är du intresserad av utbildningen men inte redo att boka ett tillfälle än? Då kan du lämna in en intresseanmälan så återkommer vi inom kort.

« Bakåt


Inga tillgängliga datum för den valda kursen