detlokalavdnätverket

Ledarskapsutbildning – fortsättning

Som ledare är det viktigt att känna sig trygg i att hantera problematiska situationer. Vår fortsättningskurs i ledarskap är en fördjupningsdel där vi arbetar med ett verksamhetsfokuserat ledarskap.

Grundkursen gav grundläggande insikter om ledarskap utifrån flera perspektiv. I fortsättningskursen försöker vi vara ännu mer konkreta och verklighetsnära. Vi väljer ut ett par ledarverktyg som vi fördjupar oss i – det coachande förhållningssättet samt kommunikation och feedback.

Vi fördjupar oss i deltagarnas egna ledarskapsutmaningar och uppmuntrar var och en att tillämpa coachningens principer och feedbackens funktion och effekter på sina egna fall. Vi arbetar enbart med ”skarpa case” vilket ger dubbel nytta.

Som deltagare får du lära dig mer om värdefulla ledarverktyg samtidigt som du utmanas att ta tag i frågor i din organisation som blivit liggande och av många kanske ses som jobbiga surdegar.

I utbildningen vävs också begreppet medarbetarskap in från ord till handling samt stegen för ett modigare ledarskap med struktur och tuff omsorg.

Kontakta oss

info@montico.se

0200-76 70 00

Utbildningsinformation

Upplägg
Detta är en tredagarsutbildning (2+1 dagar) inklusive internat på det natursköna och tillgängliga hotell Gyllene Uttern vid Vätterns strand.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som genomgått vår grundkurs i ledarskap.

Kommande tillfällen

  • 29/9 2020
  • 28/10 2020

Skicka en intresseanmälan

Fyll i formuläret med dina uppgifter så återkommer vi till dig.