En ledare står framför en grupp av människor på ledarskapsutbildning.

Hem / Utbildning / Företagsutbildningar / Ledarskap / Ledarskapsutbildning – fortsättning

Ledarskapsutbildning – fortsättning

Som ledare är det viktigt att känna sig trygg i att hantera problematiska situationer. Vår fortsättningskurs i ledarskap är en fördjupningsdel där vi arbetar med ett verksamhetsfokuserat ledarskap.

Grundkursen gav grundläggande insikter om ledarskap utifrån flera perspektiv. I fortsättningskursen försöker vi vara ännu mer konkreta och verklighetsnära. Vi väljer ut ett par ledarverktyg som vi fördjupar oss i – det coachande förhållningssättet samt kommunikation och feedback.

Vi fördjupar oss i deltagarnas egna ledarskapsutmaningar och uppmuntrar var och en att tillämpa coachningens principer och feedbackens funktion och effekter på sina egna fall. Vi arbetar enbart med ”skarpa case” vilket ger dubbel nytta.

Som deltagare får du lära dig mer om värdefulla ledarverktyg samtidigt som du utmanas att ta tag i frågor i din organisation som blivit liggande och av många kanske ses som jobbiga surdegar.

I utbildningen vävs också begreppet medarbetarskap in från ord till handling samt stegen för ett modigare ledarskap med struktur och tuff omsorg.

Upplägg

Detta är en tredagarsutbildning (2+1 dagar) inklusive internat på det natursköna och tillgängliga hotell Gyllene Uttern vid Vätterns strand.

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som genomgått vår grundkurs i ledarskap.

Utbildningsinformation

Pris

18 900 SEK exkl moms per deltagare

För större grupper kan du kontakta oss för offert.

Utbildningsplats

Toftaholm Herrgård

Utbildningslängd

3 dagar

Kontakta oss

Vill du veta mer om utbildningen så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Boka utbildningstillfälle

Nedan ser du kommande utbildningstillfällen för denna utbildning. Klicka “boka” på ett tillfälle för att komma vidare med din bokning. Behöver du hjälp med din bokning så kan du kontakta oss på 0200-76 70 00 eller info@montico.se.

29 - 30 september29 oktober
Toftaholm Herrgård
Platser kvar

Skicka intresseanmälan

Är du intresserad av utbildningen men inte redo att boka ett tillfälle än? Då kan du lämna in en intresseanmälan så återkommer vi inom kort.

« Bakåt


Inga tillgängliga datum för den valda kursen