Person framför laptop med penna i handen.

Hem / Utbildning / Företagsutbildningar / Ledarskap / Bli en bra chef och ledare

Bli en bra chef och ledare – distansutbildning

Utveckla ditt ledarskap med vår distansutbildning för nuvarande och blivande chefer. Du får kunskap och verktyg om coachning, målstyrning, förändringsorienterat ledarskap, hur en grupp fungerar, personlighetstyper, kommunikation och konflikthantering som stärker dig i din ledarroll.

Pris

5 900:- ex. moms

Plats

På distans.

Längd

Fyra halvdagar inom satt tidsram.

Nästa start

13 december

Nya krav på ledare

Med den ökade globaliseringen och teknikutvecklingen är svenska företag idag utsatta för allt större konkurrens vilket ställer nya krav på chefer och ledare. Förutom traditionella ledarskapsförmågor behöver chefer vara mer flexibla och öppna för att testa nya metoder och arbetssätt.

Kunskap och verktyg som gör dig trygg i rollen

Målet med denna distansutbildning är att du ska stärkas i din ledarroll och lära dig att utveckla effektiva team, vilket ökar företagets konkurrenskraft och produktivitet. På vår utbildning får du:

Ökad självinsikt och kunskap om hur du nyttjar det i din ledarskapsroll.

Lära dig effektivt och målstyrt ledarskap.

De rätta verktygen för att hantera större krav.

Färdigheter för att känna dig trygg i en chefs- eller ledarposition.

Distansutbildning för ökad effektivitet

För att du inte ska behöva resa och vara ifrån arbetet så mycket, genomförs denna utbildning på distans. Vi genomför undervisning digitalt på givna tider, under fyra halvdagar. Ur innehållet:

  • Personlighetsanalys och olika beteendestilar.
  • Hur en grupp fungerar.
  • Kommunikation och konflikthantering.
  • Målstyrt arbete, delegering, förbättringsledarskap.
  • Coachning, medarbetarskap.

Utbildningens innehåll kopplas till din och de andra deltagarnas egna upplevelser och erfarenheter, för att du ska kunna applicera dina kunskaper på verkliga situationer.

För dig som är eller vill bli ledare

Utbildningen vänder sig till dig som är, eller vill bli, ledare för en arbetsgrupp i rollen som chef, arbetsledare, teamledare, produktionsledare eller liknande och som vill utveckla ditt ledarskap.

Boka företagsanpassad utbildning

Vill du boka utbildningen för en större grupp? Vi skräddarsyr utbildningen efter ditt företags specifika behov och önskemål. Vi kan givetvis också utföra utbildningen på plats hos er.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan anpassa utbildningen efter era behov.

Det är vi som håller i utbildningen

Michael Kullberg

Michael Kullberg

Utbildningsledare

Verksamhetsutvecklare och utbildare i ledarskap, coachning och nätverk. Erfarenhet som VD, försäljningschef, marknadschef och produktchef på flera internationella företag.

Thomas Gustavsson

Thomas Gustavsson

Utbildningsledare

Verksamhetsutvecklare, projektledare och utbildare. Nätverksledare och coach. 25 års erfarenhet av chefskap.

Tidigare deltagare om utbildningen

Jag har jobbat mycket med utbildningar och jag måste säga att jag är imponerad. Det var ett väl genomtänkt upplägg och all cred till kursledaren Michael som var väldigt duktig på att styra diskussionerna och få med alla.

Anna Thörnow

HR Business Partner, TitanX Engine Cooling i Linköping

Det var ett perfekt upplägg med fyra halvdagar och eftersom det var digitalt på distans tog det inte så mycket tid från verksamheten och man slapp restid. Det var väldigt effektivt och vi hann med fantastiskt mycket.

Kerstin Enqvist

Teamledare för kundservice, Plantagen

Intresserad av utbildningen?

Då kan du göra en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information om utbildningen och kommande utbildningstillfällen.

En intresseanmälan är inte bindande.

Relaterade sidor

Tre personer diskuterar.

Bli en bra chef och ledare – uppföljning

I uppföljningskursen får du möjlighet att reflektera kring erfarenheterna från den första delen och stärka dina färdigheter som ledare ytterligare.

Läs mer ›

Två industriarbetare i verkstadsmiljö.

Teamledarutbildning

Teamledarutbildning på fyra halvdagar med målet att stärka dig i ledarrollen och lära dig utveckla framgångsrika team. Boka ett öppet kurstillfälle eller en företagsanpassad utbildning.

Läs mer ›

Två personer skrattar ihop i industrimiljö.

Vad är en bra ledare?

Värderingsstyrd, uppmuntrande och utvecklande. Läs vår artikel där vi listar vi de främsta egenskaperna som bra ledare och chefer kännetecknas av.

Läs mer ›