CNC-operatör på Boxholms Profil.
Hem / Utbildning / Arbetsmarknadsutbildning / Utbildning till maskinoperatör i samarbete med Boxholms Profil AB

Utbildning till maskinoperatör i samarbete med Boxholms Profil AB

Är du intresserad av att jobba inom industrin? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Tillsammans med Boxholms Profil och Arbetsförmedlingen har vi tagit fram en industriteknisk utbildning som ger dig de färdigheter och kunskaper som krävs för att kunna jobba som maskinoperatör hos Boxholms Profil direkt efter studierna.

Utbildningstyp

Arbetsmarknadsutbildning

Studieort

Mjölby

Studiestart

26 juni 2023

Om utbildningen

Boxholms Profil är i stort behov av utbildade maskinoperatörer. Den här utbildningen riktar sig till dig som är arbetssökande och intresserad av att arbeta inom industrin. Genom teoretiska och praktiska studier på vår skola i Mjölby förbereds du för att börja jobba som maskinoperatör på Boxholms Profil direkt efter utbildningen.

Kanske är du kvinna och intresserad av att jobba inom industrin? Vi uppmuntrar kvinnor att söka till utbildningen, eftersom svensk industri är i behov av ökad jämställdhet. Många gånger har kvinnor som inte haft förkunskaper, visat sig vara guldkorn på vår utbildning.

Utbildningens upplägg

Bedömning av kunskapsnivå

Utbildningen börjar preliminärt den 26 juni. Under de två första veckorna gör vi tester och bedömer din nuvarande kunskapsnivå. Detta hjälper oss att anpassa utbildningen till din nivå för att ge dig den bästa möjliga starten på dina studier.

Utbildning på Montico i Mjölby

Efter nivåbedömningen börjar du din industriutbildning på vår skola i Mjölby. Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska studier i industriteknik. Med hjälp av våra erfarna lärare lär du dig allt du behöver veta för att bli en duktig maskinoperatör.

Praktik

I slutet av din utbildning kommer du att ha cirka fyra veckors APL (praktik). På praktiken får du samla på dig nyttig erfarenhet och lärdom om hur det är att jobba på Boxholms Profil.

Anställning

Efter utbildningen på skolan och praktiken är du redo att ta steget att jobba som maskinoperatör på Boxholms Profil.

Preliminärt anställningsdatum är den 2 oktober.

Vem kan gå utbildningen?

För att gå den här utbildningen behöver du vara arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen.

I övrigt krävs inga förkunskaper.

Informationsmöte 21 juni

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du att kallas till ett informationsmöte med speedintervjuer den 21 juni. Därför ber vi dig att planera för det i din kalender redan nu.

Boxholms Profil logga.
Arbetsförmedlingens logga

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Boxholms Profil och Arbetsförmedlingen.

Har du frågor om utbildningen?

Om du har några funderingar kring utbildningen är du välkommen att kontakta Kristina Aronsson på Montico på
0140-59 90 10 eller kristina.aronsson@montico.se.