En svetsare läser ritning.

Hem / Utbildning / Arbetsmarknadsutbildning / Svetsutbildning till BTT Plåt i Kisa

Svetsutbildning mot BTT Plåt i Kisa

BTT Plåt i Kisa är i stort behov av svetsare. Därför erbjuder vi nu, i samarbete med Arbetsförmedlingen, en snabbutbildning i svets som garanterar dig jobb på BTT Plåt efter studierna.

Om utbildningen

Den här utbildningen riktar sig till arbetssökande som är intresserade av att arbeta inom industrin och inom svetsaryrket. Utbildningen är framtagen tillsammans med BTT Plåt och Arbetsförmedlingen och är utformad för att möta BTT Plåts aktuella behov av utbildade svetsare.

Är du kvinna och intresserad av att börja jobba som svetsare? Vi ser gärna kvinnor som sökande då svensk industri behöver ökad jämställdhet. Många gånger har kvinnor som inte haft förkunskaper, visat sig vara guldkorn på vår svetsutbildning.

Utbildningens upplägg

Utbildningen startar preliminärt den 7 mars. De första två veckorna gör vi tester och en nivåbedömning av dina kunskaper för att kunna börja utbildningen på den nivå du befinner dig på.

Därefter följer drygt åtta veckors utbildning på vår skola i Mjölby i svetsteori, ritningsläsning, svetsbeteckningar och praktisk utbildning i svetsmetoden MAG. Under utbildningen kommer du även att ta truck- och traverskort.

Utbildningen avslutas med fyra veckors APL (praktik). Sedan är du redo för jobb på BTT Plåt genom inhyrning via Montico Bemanning.

Förkunskaper

Till denna utbildning behöver du inte ha några förkunskaper utan den är för dig som vill ta ett snabbspår till svetsare hos BTT Plåt efter deras behov.

Utbildningsinformation

Utbildningstyp

Arbetsmarknadsutbildning

Studieort

Mjölby

}

Studiefart

Heltid

Utbildningsstart

7 mars

Informationsmöte den 28 februari

Informationsmöte kommer att hållas den 28 februari hos BTT Plåt i Kisa. Om du går vidare kommer du att kallas.

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med BTT Plåt och Arbetsförmedlingen.

BTT Plåt logga.
Logga Holtab

Så här ansöker du till utbildningen

Du ansöker till utbildningen via Arbetsförmedlingen. Klicka på knappen nedan för att ta dig till ett ansökningsformulär där du skickar in din ansökan.

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har frågor? Kontakta oss genom uppgifterna nedan.

Kristina Aronsson utbildningssamordnare.

Kristina Aronsson

Platschef/Kundansvarig
0140-59 90 10
kristina.aronsson@montico.se

Anders Nylander säljare.

Thomas Nordh

Regionchef Östergötland
013-24 86 32
thomas.nordh@montico.se