Bilder från Konprods produktion.
Hem / Utbildning / Arbetsmarknadsutbildning / Montörsutbildning i samarbete med Konprod AB i Åtvidaberg

Montörsutbildning i samarbete med Konprod AB i Åtvidaberg

Vill du ta första steget mot en spännande karriär inom industrin? Då är detta din chans! Konprod AB söker just nu fler montörer till sitt team i Åtvidaberg. Tillsammans med Arbetsförmedlingen har vi skapat en snabbutbildning till montör som förbereder dig för arbete på Konprod direkt efter studierna.

Utbildningstyp

Arbetsmarknadsutbildning

Studieort

Mjölby

Studiestart

5 juni 2023

Om utbildningen

Den här utbildningen riktar sig till arbetssökande som är intresserade av att arbeta inom industrin och montering. Utbildningen är framtagen för att möta Konprods behov av utbildade montörer, som ska kunna läsa och förstå enklare ritningar och hantera manuella verktyg.

Utbildningens upplägg

Bedömning av kunskapsnivå

Utbildningen börjar preliminärt den 5 juni. Under de två första veckorna gör vi tester och bedömer din nuvarande kunskapsnivå. Detta hjälper oss att anpassa utbildningen till din nivå för att ge dig den bästa möjliga starten på dina studier.

Utbildning på Montico i Mjölby

Efter nivåbedömningen börjar du din montörsutbildning på vår skola i Mjölby. Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska studier. Med hjälp av våra erfarna lärare lär du dig allt du behöver veta för att bli en duktig montör.

Praktik

I slutet av din utbildning kommer du att ha cirka sex veckors APL (praktik). På praktiken får du samla på dig nyttig erfarenhet och lärdom om hur det är att jobba på Konprod.

Anställning

Efter utbildningen på skolan och praktiken är du redo att ta steget att jobba som montör på Konprod.

Preliminärt anställningsdatum är den 18 september.

Förkunskaper

Till denna utbildning behöver du inte ha några förkunskaper utan den är för dig som vill ta ett snabbspår till ett jobb som montör.

Om Konprod

Konprods erbjudande inom elektronik och sammansatta produkter täcker hela värdekedjan från materialanskaffning, prototypframtagning, serieproduktion, lagerhållning, leverans och eftermarknadstjänster. Deras verksamhet kännetecknas av ett stort kundfokus med personligt engagemang, flexibilitet, korta ledtider, snabba och enkla beslutsvägar. ATEX-klassificerad produktion.

Läs mer om hur det är att arbeta på Konprod här.

Informationsmöte 29 maj

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du att kallas till ett informationsmöte med speedintervjuer den 29 maj. Därför ber vi dig att planera för det i din kalender redan nu.

Konprod logga.
Arbetsförmedlingens logga

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Konprod AB och Arbetsförmedlingen.

Har du frågor om utbildningen?

Om du har några funderingar kring utbildningen är du välkommen att kontakta Kristina Aronsson på Montico på
0140-59 90 10 eller kristina.aronsson@montico.se.