Svetslärare instruerar elev.
Hem / Utbildning / Arbetsmarknadsutbildning / CNC-utbildning mot Hellstens Mekaniska

CNC-utbildning till Hellstens Mekaniska i Väderstad

Hellstens Mekaniska i Väderstad är i stort behov av CNC-operatörer. Därför erbjuder vi nu, i samarbete med Arbetsförmedlingen, en riktad utbildning i CNC som garanterar dig jobb på Hellstens Mekaniska efter studierna.

Om utbildningen

Den här utbildningen riktar sig till arbetssökande som är intresserade av att arbeta inom industrin och som CNC-operatör. Utbildningen är framtagen tillsammans med Hellstens Mekaniska och Arbetsförmedlingen och är utformad för att möta Hellstens aktuella behov av utbildade CNC-operatörer.

Är du kvinna och intresserad av att börja jobba som CNC-operatör? Vi ser gärna kvinnor som sökande då svensk industri behöver ökad jämställdhet. Många gånger har kvinnor som inte haft förkunskaper visat sig vara guldkorn på vår industriutbildning, så varmt välkommen med din ansökan eller kontakta oss om du har några funderingar kring utbildningen.

Utbildningens upplägg

Utbildningen startar preliminärt den 7 februari 2022. De första två veckorna gör vi tester och en nivåbedömning av dina kunskaper för att du ska kunna börja utbildningen på den nivå du befinner dig på idag.

Därefter följer drygt 10 veckors utbildning på vår skola i Mjölby i svarvande CNC. Det ingår även en truckutbildning under dessa veckor. Efter dessa veckor fördjupar du dig mot kunskaperna som krävs för att bli certifierad inom CNC (grönt CNC-certifikat).

Du kommer få göra studiebesök på Hellstens under utbildningen och även totalt fem veckors praktik under två tillfällen. Utbildningen går i mål i augusti 2022 och då är du redo för jobb på Hellstens genom inhyrning via Montico Bemanning.

Förkunskaper

Till denna utbildning behöver du inte ha några förkunskaper utan utbildningen är för dig som vill ta ett snabbspår till CNC-operatör hos Hellstens Mekaniska.

Utbildningsinformation

 

Utbildningstyp

Arbetsmarknadsutbildning

Studieort

Mjölby
}

Studiefart

Heltid

Utbildningsstart

7 februari 2022

Informationsmöte den 24 januari

Informationsmöte kommer att hållas den 24 januari. Om du går vidare i ansökan så kommer du att kallas till det.

Hellstens logga.
Logga Holtab

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Hellstens Mekaniska och Arbetsförmedlingen.

Så här ansöker du till utbildningen

Du ansöker till utbildningen via Arbetsförmedlingen. Klicka på knappen nedan för att ta dig till ett ansökningsformulär där du skickar in din ansökan.

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har frågor? Kontakta oss genom uppgifterna nedan.

Kristina Aronsson utbildningssamordnare.

Kristina Aronsson

Platschef/Kundansvarig
0140-59 90 10
kristina.aronsson@montico.se

Anders Nylander säljare.

Thomas Nordh

Regionchef Östergötland
013-24 86 32
thomas.nordh@montico.se