Bild från Procells produktion.
Hem / Utbildning / Arbetsmarknadsutbildning / CNC-utbildning i samarbete med Procell AB i Linköping

CNC-utbildning i samarbete med Procell AB i Linköping

Procell i Linköping är i stort behov av CNC-operatörer. Därför erbjuder vi nu, i samarbete med Arbetsförmedlingen, en utbildning i CNC som förbereder dig för jobb på Procell efter studierna.

Utbildningstyp

Arbetsmarknadsutbildning

Studieort

Mjölby

Studiestart

18 april 2023

Om utbildningen

Procell AB i Linköping är i stort behov av utbildade CNC-operatörer. Den här utbildningen riktar sig till dig som är arbetssökande och intresserad av att arbeta inom industrin. Genom teoretiska och praktiska studier på vår skola i Mjölby förbereds du för att börja jobba som CNC-operatör på Procell direkt efter utbildningen.

Kanske är du kvinna och intresserad av att jobba inom industrin? Vi uppmuntrar kvinnor att söka till utbildningen, eftersom svensk industri är i behov av ökad jämställdhet. Många gånger har kvinnor som inte haft förkunskaper, visat sig vara guldkorn på vår utbildning.

Utbildningens upplägg

Bedömning av kunskapsnivå

Utbildningen börjar preliminärt den 18 april. Under de två första veckorna gör vi tester och bedömer din nuvarande kunskapsnivå. Detta hjälper oss att anpassa utbildningen till din nivå för att ge dig den bästa möjliga starten på dina studier.

Utbildning i CNC

Efter nivåbedömningen börjar du din utbildning i CNC på vår skola i Mjölby. Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska studier i industriteknik med fokus på CNC. Med hjälp av våra erfarna lärare lär du dig allt du behöver veta för att bli en duktig CNC-operatör.

Praktik

I slutet av din utbildning kommer du att ha cirka fyra veckors APL (praktik) på Procell. På praktiken får du samla på dig nyttig erfarenhet och lärdom om hur det är att jobba på Procell.

Anställning

Efter utbildningen på skolan och praktiken är du redo att ta steget att jobba som CNC-operatör på Procell genom Monticos bemanning.

Preliminärt anställningsdatum är den 16 oktober.

Vem kan gå utbildningen?

För att gå den här utbildningen behöver du vara arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen.

I övrigt krävs inga förkunskaper.

Informationsmöte 12 april

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du att kallas till ett informationsmöte med speedintervjuer den 12 april. Därför ber vi dig att planera för det i din kalender redan nu.
Procell logga.
Arbetsförmedlingens logga
Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Procell och Arbetsförmedlingen.

Har du frågor om utbildningen?

Om du har några funderingar kring utbildningen är du välkommen att kontakta Kristina Aronsson på Montico på
0140-59 90 10 eller kristina.aronsson@montico.se.