Produktionen hos Hamex.
Hem / Utbildning / Arbetsmarknadsutbildning / CNC-utbildning för Hamex Precision Tools i Linköping

CNC-utbildning för Hamex Precision Tools i Linköping

Hamex Precision Tools i Linköping växer och är i stort behov av maskinoperatörer. Därför erbjuder vi nu, i samarbete med Arbetsförmedlingen, en snabbutbildning till maskinoperatör för att möta Hamex behov.

Om utbildningen

Den här utbildningen riktar sig till dig som är arbetssökande och är intresserad av att arbeta inom industrin och som maskinoperatör. Utbildningen är framtagen tillsammans med Hamex och Arbetsförmedlingen och skräddarsydd efter Hamex aktuella behov av utbildade maskinoperatörer.

Är du kvinna och intresserad av att börja jobba som maskinoperatör? Då ser vi gärna att du söker till utbildningen då svensk industri är i stort behov av ökad jämställdhet. Många gånger har kvinnor som inte haft förkunskaper, visat sig vara guldkorn på vår utbildning.

Utbildningens upplägg

Utbildningen startar preliminärt den 9 maj. De första två veckorna gör vi tester och en nivåbedömning av dina kunskaper för att kunna börja utbildningen på den nivå du befinner dig på.

Efter nivåbedömningen börjar utbildningen på vår skola i Mjölby där du kommer att blanda både praktiska och teoretiska moment som är anpassade efter kraven som finns på att jobba som maskinoperatör hos Hamex. Du kommer även få göra studiebesök hos Hamex under utbildningen. Under denna period är målet att du erhåller ett grönt certifikat i CNC.

I slutet av utbildningen kommer du ha APL (praktik) på Hamex i cirka fyra veckor.

Efter utbildningen får du jobb på Hamex inledningsvis genom inhyrning via Monticos bemanning och i nästa steg genom anställning direkt hos företaget.

Förkunskaper

För att gå denna utbildning måste du ha goda muntliga språkkunskaper i svenska.

Det är en stor fördel om du som söker till utbildningen har ett intresse för teknik och är fingerfärdig och kan jobba med små detaljer. Därför är det också bra att du är noggrann och tålmodig.

Om Hamex Precision Tools

Hamex Precision Tools är specialister på kundanpassade precisionsverktyg sedan 60 år och idag finns deras kunder över hela världen. Vilken lösning eller specialverktyg kunden än behöver, tar de fram det – tack vare deras unika produktionsteknologi, noggrannhet och erfarenhet.

Läs mer om Hamex här.

Utbildningsinformation

 

Utbildningstyp

Arbetsmarknadsutbildning

Studieort

Mjölby
}

Studiefart

Heltid

Utbildningsstart

9 maj 2022

Informationsmöte den 4 maj

Informationsmöte kommer att hållas den 4/5 kl 13:00 – 15:00. Om du går vidare i ansökan så kommer du att kallas till det.

Hamex logga.
Logga Holtab

Den här utbildningen bedriver Montico i samarbete med Hamex Precision Tools och Arbetsförmedlingen.

Så här ansöker du till utbildningen

Du ansöker till utbildningen via Arbetsförmedlingen. Klicka på knappen nedan för att ta dig till ett ansökningsformulär där du skickar in din ansökan.