detlokalavdnätverket

Stöd och matchning på distans

Behöver du hjälp med att komma ut i arbete? Nu kan du få personlig coachning från våra jobbexperter via dator eller mobil – helt gratis!

Kroppsspråk på anställningsintervjun

Så funkar det

När du anmäler dig till Stöd och matchning får du varje vecka träffa din handledare på Montico digitalt. Då får du hjälp att hitta jobb på olika sätt. Bland annat genom att vässa ditt CV, leta efter dolda jobb samt att kontakta företag.

Vi hjälper hundratals personer till arbete varje år

Vi på Montico har över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag hitta personal och privatpersoner att hitta jobb. Det innebär att du hos oss får hjälp av erfarna handledare som är vana vid att hjälpa människor till arbete.

personalförfrågan2

Coachning hemifrån

Oavsett var du bor så kan du anmäla dig till Stöd och matchning på distans. Coachningen sker digitalt, antingen via dator eller mobil.

Kostnadsfritt

Att gå Stöd och matchning är helt kostnadsfritt för dig som deltagare. 

Enkelt och smidigt

Det enda du behöver för att gå Stöd och matchning är tillgång till dator eller mobil. Din handledare guidar dig sedan genom hela processen.

Hur anmäler jag mig till Stöd och matchning?

För att gå Stöd och matchning måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen

Du söker till Stöd och matchning via Arbetsförmedlingen. Kontakta dem och berätta att du vill börja på Stöd och matchning hos Montico så kommer dem att hjälpa dig vidare.

Kontakta Arbetsförmedlingen ›

Kontakta oss om du behöver hjälp

Har du några funderingar kring Stöd och matchning på distans? Kontakta oss via uppgifterna nedan eller fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt.

info@montico.se

0200-76 70 00