Rasha fick jobb på äldreboende genom Rusta och matcha

Rasha Wshayeh coachades på Monticos Rusta och matcha i Kristianstad och fick jobb som stödbiträde på ett av kommunens äldreboenden.
Rasha Wshayeh framför Montico logga.

Efter att ha jobbat som säljare, cafébiträde och praktiserat på tre olika skolor där hon jobbat med barn med olika funktionshinder, valde Rasha att utbilda sig till elevassistent på komvux. Efter utbildningen började hon på Monticos Rusta och matcha i Kristianstad för att få hjälp att hitta ett jobb.

– Jag är så nöjd med all hjälp jag fick av Montico i form av vägledning, hjälp med ansökningshandlingarna och stöd att söka till tjänster som jag var intresserad av. Jag fick också träna inför intervjun på Omsorgsförvaltningen eftersom jag kände mig lite osäker. Allt detta gav resultat och jag har nu fått ett sommarjobb som stödbiträde på ett äldreboende som jag hoppas kan leda till en permanent anställning, säger Rasha.

Vi har hittat rätt genom Montico

Johan fick hjälp att hitta rätt

Johan fick hjälp att hitta rätt

Johan Wendt hade svårt att hitta ett jobb. Hos Montico fick han hjälp att komma ut i praktik på ett bygge där han nu har fått jobb som vaktmästare.

Vi hjälper dig till jobb eller studier

Behöver du hjälp med att komma ut i arbete? Då har du hittat rätt! Varje år coachar vi på Montico hundratals personer till arbete eller utbildning. Vi kan hjälpa dig också!

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om vår tjänst Rusta och matcha där du får en personlig jobbcoach som hjälper dig till jobb eller studier.