Hem / Kompetensförsörjning

Montico Kompetensforum

Med regionala nätverksträffar och individuell coachning ger vi dig verktyg och metoder för ert arbete med strategisk kompetensförsörjning.

Plan för kompetensutveckling

Montico Kompetensforum är en serie träffar i nätverksform där vi hjälper företag att jobba strategiskt med kompetenshöjande insatser. Vi utgår från de verktyg och metoder som finns i Montico-modellen™ och arbetar fram en plan för kompetensutveckling baserat på företagets specifika förutsättningar och behov. Montico-modellen ™ har hjälpt ett 60-tal företag i EU-projektet Kompetenssäkrad industri som vi drev.

Stärkt konkurrenskraft

Genom att arbeta långsiktigt och strukturerat med kompetensutveckling säkerställer du att ni har den kompetens som krävs, både nu och i framtiden. Detta stärker företagets konkurrenskraft och ger bättre lönsamhet.

Modell med tydliga steg

Montico-modellen™ bygger på fem temabaserade nätverksmöten varvat med hemuppgifter. Inför varje möte får företagen olika uppgifter att göra kopplat kring omvärldsanalys och kompetensbehov, som blir en del i genomförandet av det strategiska kompetensarbetet.

Företaget får med sig konkreta verktyg och metoder som leder dem vidare i processen steg för steg, för att slutligen ha en väl förankrad utvecklingsplan.

Kontakta oss

Är du intresserad av Montico Kompetensforum eller vill veta mer om tjänsten? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information så snart vi kan.

Relaterade sidor

Svetsare står i verkstadsmiljö med en person som svetsar i bakgrunden.

Bemanning

Montico hjälper dig med att hyra personal i alla lägen och matchar dina behov med rätt kompetens. Oavsett bransch eller yrkesroll.

Läs mer om vårt bemanningserbjudande ›

Rekryteringskonsult pratar i telefon på sin kontorsplats.

Rekrytering

Monticos erfarna rekryterare hjälper dig med hela rekryteringsarbetet och matchar dina behov med rätt kompetens.

Läs mer om rekrytering ›

Två personer med varselväst och hjälm står med ritning framför sig i verkstadsmiljö.

Företagsutbildning

Vi erbjuder både företagsanpassade utbildningar och öppna kurser för både företag och privatpersoner.

Läs mer om våra företagsutbildningar ›