En CNC-operatör arbetar med en CNC-maskin.

Hem / Bemanning / Validering av uthyrd personal

Kvalitetssäkrad personal genom validering

Hur säkerställer du att inhyrda konsulter har rätt kunskaper för uppdrag på ditt företag? Vi på Montico är unika i bemanningsbranschen genom att kunna validera våra konsulters kompetens baserat på ditt behov innan vi sänder dem på uppdrag.

Lärare klyver metall under svetsutbildning.

Så går det till

Montico vill alltid kunna erbjuda konsulter som har exakt den kompetens som våra kunder efterfrågar. Det kan givetvis variera från kund till kund. För att garantera rätt kompetens för ditt företag validerar vi kunskaperna hos våra konsulter baserat på de specifika behov som finns på ditt företag.

Tillsammans med våra tekniker genomför vi praktiska prov för att kartlägga, bedöma och dokumentera varje persons kunskap och färdighet. De kandidater som uppfyller rätt kompetenskrav presenteras därefter för dig.

Kom igång idag →

Ackrediterat testcenter

Montico är ett godkänt testcenter av Svetskommissionen och Skärteknikcentrum. Via Svensk Industrivalidering erbjuder vi validering inom svets och CNC-teknik.

Validering är en del av vår process i bemanningsverksamheten, med också ett separat erbjudande till industriföretag som vill säkerställa sin egen kompetensnivå. Validering kan dessutom vara aktuellt för personer som har yrkeserfarenhet, men saknar den formella kompetensen.

Bli kontaktad →

Lärare klyver metall under svetsutbildning.
Industrivalidering logga

Svensk industrivalidering

Svensk Industrivalidering är en nationellt sammanhållen struktur för validering och certifiering som kompetenssäkrar produktionen, legitimerat och förandkrad i hela industrin.

Behöver ditt företag kvalitetssäkrade konsulter?

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Genom att skicka in formuläret så godkänner du vår integritetspolicy.