Releasy valde Montico för flexibiliteten och kommunikationen

Releasy i Borås samarbetar med Montico sedan flera år för att hyra in kundservicemedarbetare till sina uppdrag. De tycker att det funkar otroligt bra framför allt tack vare Monticos flexibilitet och kommunikation.

Anställda på Releasy.

Vad är bakgrunden till att Releasy hyr in personal?

– Vi jobbar med outsourcing av kundservice och har vuxit rejält de senaste åren med många uppdrag och vi fortsätter att växa, så vi hinner helt enkelt inte med att anställa personal själva. Det är dessutom svårt för ett företag i vår bransch som behöver hitta mycket folk på kort tid. Därför tar vi hjälp utifrån av Montico. Vår ambition är alltid att ta över personalen. Det brukar börja med att vi hyr in dem i sex månader och sedan anställer dem, säger Emma Sjöqvist, affärs- och verksamhetsutvecklare på Releasy.

{

Samarbetet med Montico funkar otroligt bra. Det som utmärker samarbetet skulle jag säga är kommunikationen.

Releasy logga.

Hur funkar samarbetet med Montico?

– Det funkar otroligt bra. Det som utmärker samarbetet skulle jag säga är kommunikationen. Julia som vi har kontakt med är extremt noga med att hålla oss uppdaterade och ge oss all information hon har. Vi får alltid tag på henne när det är något och hon är ofta ute hos sina konsulter för att kolla att allt funkar som det ska. Sedan behöver man vara väldigt flexibel när man jobbar med oss eftersom det inte alltid är så lång framförhållning, och det är Montico, säger Emma Sjöqvist.

Om Releasy

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice med cirka 1 500 anställda. Företaget grundades i Linköping 1984 och finns idag på sex orter med huvudkontor i Stockholm. Bland Releasys kunder finns stora, välkända företag inom ett flertal branscher såsom resor, TV & streamingtjänster och telekom.

Läs mer om Releasy på www.releasy.se.

Är du i behov av personal? Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med någon av från vår bemannings- och rekryteringsverksamhet för att få rådgivning kring vilken personallösning som passar dig och ditt företag bäst? Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!