MSM tar hjälp av Montico för att hitta personal

Månsarp Svets & Maskin tycker det är smidigt att hyra in personal från Montico som de sedan kan ta över och anställa. De slipper jobbet att leta och kan anpassa personalstyrkan efter sina projekt.

Månsarps Svets & Maskin AB logga
Niclas Håkansson är VD för MSM sedan 2011 då han tog över efter sin pappa. Han kom i kontakt med Montico för några år sedan och hittade en bra lösning för företagets personalbehov.

Hur kom det sig att ni anlitade Montico?

– Jag kände att jag behövde någon att prata med kring rekrytering och bemanning och fick kontakt med Montico. Jag har tidigare varit emot att ta hjälp utifrån men det tar så mycket tid att leta personal. Så vi testade att hyra in en svetsare från Montico som vi valde att anställa efter sex månader. Därefter har vi hyrt in och anställt två svetsare till och en elektriker. Vi har även en person inhyrd just nu som jobbar som svetsare och montör och är på gång att ta in en fordonselektriker och en lastbilspåbyggnadsmontör.

– Upplägget med inhyrning funkar bra för oss som har en väldigt projektbaserad produktion och jag slipper jobbet att själv leta personal. Och så kan vi ju lära känna personen innan vi anställer.

{
Montico gör ett kanonjobb. De är väldigt måna om oss som kund och gör sitt yttersta för att hitta rätt personal åt oss.
MSM logga.

Hur har samarbetet med Montico fungerat tycker du?

– Det har fungerat jättebra, jag är jättenöjd. Montico gör ett kanonjobb. De är väldigt måna om oss som kund och gör sitt yttersta för att hitta rätt personal åt oss. Vår kontaktperson Kaltrina är extremt bra på uppföljning och återkoppling. Hon kommer hit regelbundet och snackar med konsulterna och med mig och mina kollegor. Hon stämmer av hur allt funkar och vad vi har för behov. Hon har 100% klart för sig vad vi söker. Det är väldigt smidigt för mig som företagare.

Om MSM

Månsarps Svets & Maskin tillverkar lastbilspåbyggnader samt bygger och utvecklar förvaringsrum och säkerhetsdörrar och -fönster till myndigheter. Marknaden är främst lokaliserad i Skandinavien, men de har även kunder i övriga Europa samt i USA och Australien. Företaget har två fabriker i Månsarp med totalt 30 anställda. Läs mer om MSM på deras hemsida.

Redo att hyra personal?

Vill du komma i kontakt med någon av våra bemanningsexperter för att få rådgivning kring vilken personallösning som passar dig och ditt företag bäst? Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!