”Montico är duktiga på att hitta dem som vi behöver”

AQ Enclosure Systems samarbetar med Montico för att de är bra på att hitta rätt kandidater och snabba med sin återkoppling.

Christina Johansson från AQ Enclosure.
Christina Johansson är produktionsledare på AQ Enclosure System i Vaggeryd sedan fem år och har arbetat totalt 28 år på företaget. Hon kom i kontakt med Montico för ett par år sedan.

Hur kom det sig att ni började samarbeta med Montico?

– Det var Montico som kontaktade oss. De var väldigt aktiva, gav mycket av sig själva och duktiga på att hitta dem som vi behöver. Vi hade en uppgång och behövde stärka upp med montörer och svetsare. Sedan har vi fortsatt samarbetet med Montico eftersom det fungerar så bra.

{
Montico var väldigt aktiva, gav mycket av sig själva och duktiga på att hitta dem som vi behöver.
AQ Enclosure logga.

Vad är det som fungerar bra tycker du?

– Det bästa är att de letar fram bra profiler som vi sedan kan anställa. Det är vårt mål hela tiden, att de vi hyr in ska få vara kvar. Montico läser av vad vi behöver och skickar bara de som är lämpliga. Det gör mycket för oss. Sedan är de bra att ha att göra med, de är snabba med sin återkoppling och följer upp väldigt bra att allt fungerar.

Om AQ Enclosure Systems

AQ Enclosure Systems AB ingår i den globala koncernen AQ Group. Företaget erbjuder industrialisering, tillverkning och avancerad montering av såväl tunnplåtsdetaljer som kompletta maskinsystem. AQ Enclosure Systems finns i Vaggeryd och har ca 60 anställda. Läs mer om företaget på AQ Group AB.

Redo att hyra personal?

Vill du komma i kontakt med någon av våra bemanningsexperter för att få rådgivning kring vilken personallösning som passar dig och ditt företag bäst? Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!