Hem / Bemanning

Bemanning

Behöver du hyra personal? Att anlita ett bemanningsföretag är ett effektivt sätt att säkra kompetensbehovet samtidigt som det ger dig möjlighet att justera personalstyrkan med kort varsel utan att du själv behöver anställa eller säga upp.

Bemanning med Montico

Behovet av personal kan förändras från den ena dagen till den andra på grund av omständigheter som du inte alltid kan påverka. Montico hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen, för kortare eller längre perioder och inom alla typer av yrken. Vi hjälper dig att vara flexibel.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet av att hyra ut personal. Det har gjort oss till experter inom vårt område och är din garanti att vi är en seriös och pålitlig leverantör. Dessutom erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti som ger dig möjlighet att omgående kan avbryta ett uppdrag om vi inte lever upp till dina förväntningar.

Startklar personal med rätt kompetens

Vi arbetar efter en kvalitetssäkrad bemanningsprocess som gör att vi snabbt kan erbjuda kvalificerad och pålitlig personal som är redo att hoppa in och täcka dina kompetensbehov. Vi hittar kvalificerad arbetskraft via många olika kanaler – även inom yrkesområden där kompetensbristen idag är stor. Oavsett vilken kompetens du behöver hjälper vi dig att hitta rätt person.

För att säkerställa att våra konsulter har rätt kompetens och håller önskad nivå, kan vi också validera kunskaperna hos våra konsulter utifrån era specifika behov.

Vi tar helhetsansvaret

När du hyr personal från Montico tar vi hela arbetsgivaransvaret. Personen är anställd hos oss och vi betalar lön, sociala avgifter och står för övriga kostnader vid exempelvis ledighet, semester och sjukdom. Du behöver bara hyra personal för tiden du har behov och du betalar endast för arbetade timmar. Alla våra konsulter omfattas av kollektivavtal.

Rätt kompetens genom validering

Montico vill alltid kunna erbjuda personalen som har exakt den kompetens du efterfrågar. För att säkerställa att våra konsulter har rätt kompetens och håller önskad kunskapsnivå, validerar vi dem utifrån ditt specifika behov.

Montico är ett ackrediterat testcenter och våra tekniker genomför praktiska prov för att kartlägga, bedöma och dokumentera varje persons kunskap och färdighet.

Svetsinstruktör validerar lagd svets.

Fördelar med att anlita ett bemanningsföretag

Behovet av medarbetare kan förändras från den ena dagen till den andra genom yttre omständigheter eller som ett led i en långsiktig strategi för att utveckla verksamheten. Genom att anlita ett bemanningsföretag kan du:

Hyra personal som är kvalificerad och startklar med kort varsel

Enkelt justera personalstyrkan när behovet ökar eller minskar

Spara tid då vi sköter hela rekryteringsprocessen samt tar hela personalansvaret för personen

Företag som anlitat Montico

peab
peab
peab
Purmo Group logga.
Purmo Group logga.
Balco logga.
Holtab logga.
Profilgruppen logga.
Gehab logga.
Konsultchef sitter framför dator.

Hyra personal? Kontakta oss!

Hur ser ditt personalbehov ut? Montico hjälper dig med bemanning och att hyra personal i alla lägen och matchar dina behov med rätt kompetens. Klicka på knappen nedan för att skicka en förfrågan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Relaterade sidor

Två personer i varselväst och skyddshjälm går i en tom fabrik.

Flexibel personalstyrka genom bemanning

Många företag låter en bestämd del av personalen vara inhyrd. Detta för att enkelt kunna ställa om personalstyrkan vid till exempel plötsliga konjunkturssvängningar.

Rekrytering sker av konsult genom telefon på sin kontorsplats

Vi sköter hela rekryteringsprocessen

Är du på gång att rekrytera nya medarbetare? Våra erfarna rekryteringskonsulter hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen – helt anpassat efter ditt behov.

Tre konsultchefer skrattar ihop.

Våra företagstjänster

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar inom bemanning, rekrytering och utbildning. Ta del av våra tjänster här.