Hem / Bemanning

Bemanning

Behöver du hyra personal? Att anlita ett bemanningsföretag är ett effektivt sätt att säkra kompetensbehovet samtidigt som det ger dig möjlighet att justera personalstyrkan med kort varsel utan att du själv behöver anställa eller säga upp.

Bemanning för både kort- och långsiktiga behov

Montico erbjuder flexibla bemanningslösningar för både kort- och långsiktiga personalbehov. Genom att hyra in personal från oss kan du snabbt täcka upp ditt behov vid till exempel sjukdom, semester eller för att hantera högre arbetsbelastning under en tillfällig period. Detta ger dig möjlighet att säkerställa kontinuitet och produktivitet på arbetsplatsen utan att själv behöva starta en rekryteringsprocess.

Vi hjälper dig att skapa en flexibel personalstyrka som kan anpassas efter förändringar i efterfrågan och arbetsbelastning. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att vara under- eller överbemannad när behovet av personal plötsligt svänger.

Spara dyrbar tid – vi tar helhetsansvaret

Bemanning är en kostnadseffektiv och tidsbesparande personallösning, eftersom du bara hyr personal för den tid du behöver. Du slipper också själv hantera rekryteringsprocessen när personalbehovet uppstår. Vi tar hand om hela processen och presenterar de bäst lämpade kandidaterna för din verksamhet.

Vi tar givetvis även hela arbetsgivaransvaret för vår uthyrda bemanningspersonal. Personen är anställd hos oss och vi betalar lön, sociala avgifter och står för övriga kostnader vid exempelvis ledighet, semester och sjukdom. Alla våra konsulter omfattas av kollektivavtal.

Logga för auktoriserat bemanningsföretag

Vår auktorisation – din trygghet

Montico är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 25 års erfarenhet av att hyra ut personal. Vår auktorisation är din garanti för att vi är en seriös och pålitlig bemanningsleverantör.

Dessutom erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti om vi, mot förmodan, inte lever upp till dina förväntningar. Med Montico som partner kan du vara säker på att du får hög kvalitet på personal och service.

Bemanningslösningar för både kollektiv- och tjänstemannapersonal

På Montico har vi en bred erfarenhet av att bemanna inom en rad olika yrkesgrupper, från svetsare och montörer till ekonomer och IT-personal. Oavsett om ditt företag behöver en kort- eller långsiktig lösning, kan vi hjälpa er att hitta rätt personer för att möta ert behov.

Kontakta oss idag för att hitta rätt personal för ditt företags behov.

Rekrytera bristkompetenser genom skräddarsydd utbildning

Svårt att hitta personal med rätt kompetens? Genom vår utbildningsverksamhet utbildar vi personer inom områden där det råder kompetensbrist, såsom svetsning, CNC, el och andra verkstadsarbeten.

Vi erbjuder även skräddarsydda rekryteringsutbildningar som anpassas efter ditt företags specifika behov för att ge er den kompetens ni behöver.

Företag som anlitat Montico

Wexiödisk AB logga.
AQ Enclosure logga.
Profilgruppen logga.
Modulpac logga.
Balco logga.
Mastec logga.
Holtab logga.
Sealed Air logga.
Corroventa logga.
Releasy logga.
Releasy logga.
MSM logga.

Redo att hyra personal?

Vill du komma i kontakt med någon av våra bemanningsexperter för att få rådgivning kring vilken personallösning som passar dig och ditt företag bäst? Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!

Relaterade sidor

En man med bygghjälm och varselväst.

Bemanning inom bygg och anläggning

Bygg- och anläggningsarbeten är ofta projektbaserade vilket kan göra det svårt att förutse personalbehovet. Bemanning gör det möjligt att justera personalstyrkan när behovet av personal förändras.

Tre rekryteringskonsulter från Montico sitter på en soffa.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen

Är du på gång att rekrytera nya medarbetare? Våra erfarna rekryteringskonsulter hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen – helt anpassat efter ditt behov.

Två personer i varselväst och skyddshjälm går i en tom fabrik.

Så klarar du plötsliga förändringar med en flexibel personalstyrka

En flexibel personalstyrka är en grundförutsättning för att klara av plötsliga förändringar. Läs mer om vikten av flexibilitet och hur man skapar en flexibel personalstyrka.