Hem / Bemanning

Bemanning

Behöver du hyra personal? Att anlita ett bemanningsföretag är ett effektivt sätt att säkra kompetensbehovet samtidigt som det ger dig möjlighet att justera personalstyrkan med kort varsel utan att du själv behöver anställa eller säga upp.

Flexibel personalstyrka med bemanning

Behovet av personal kan förändras från den ena dagen till den andra på grund av omständigheter som du inte alltid kan påverka. Det kan handla om ordertoppar, sjukfrånvaro, semesterperioder eller liknande. Montico hjälper dig med bemanning i alla lägen, för kortare eller längre perioder, så att du enkelt kan justera personalstyrkan när behovet ökar eller minskar. Vi ser till att göra din personalstyrka flexibel.

Startklar personal med rätt kompetens

Vi arbetar efter en kvalitetssäkrad bemanningsprocess som gör att vi snabbt kan erbjuda kvalificerad och pålitlig personal som är redo att hoppa in och täcka dina kompetensbehov – oavsett vilken typ av kompetens du behöver.

Montico har ett antal utbildningsenheter runt om i landet som gör att vi kan hitta nyutbildad och kvalificerad arbetskraft inom yrken där det råder kompetensbrist som till exempel svets, CNC, el och andra verkstadsarbeten. Vi har även möjlighet att skapa skräddarsydda yrkesutbildningar utifrån ditt företags specifika behov. Läs mer om hur det går till här.

För att säkerställa att våra konsulter har rätt kompetens och håller önskad nivå, kan vi också validera kunskaperna hos våra konsulter utifrån ditt specifika behov.

Spara dyrbar tid – vi tar helhetsansvaret

En stor fördel med att anlita Montico är att du sparar tid på att själv behöva hålla i rekryteringsprocesser när personalbehovet uppstår. Vi håller i hela processen och presenterar de bäst lämpade kandidaterna för din verksamhet.

Vi tar givetvis även hela arbetsgivaransvaret för vår uthyrda bemanningspersonal. Personen är anställd hos oss och vi betalar lön, sociala avgifter och står för övriga kostnader vid exempelvis ledighet, semester och sjukdom. Du behöver bara hyra personal för tiden du har behov och du betalar endast för arbetade timmar. Alla våra konsulter omfattas av kollektivavtal.

Rekrytera bristkompetenser genom skräddarsydd utbildning

Har du svårt att hitta personal med just den kompetens som ditt företag behöver? Vi kan skräddarsy våra yrkesutbildningar specifikt för ditt företag som ger dig exakt den kompetens du behöver.

Logga för auktoriserat bemanningsföretag

Vår auktorisation – din trygghet

Montico är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 25 års erfarenhet av att hyra ut personal. Det har gjort oss till experter inom vårt område och är din garanti för att vi är en seriös och pålitlig bemanningsleverantör. Dessutom erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti som ger dig möjlighet att omgående avbryta ett uppdrag om vi mot förmodan inte lever upp till dina förväntningar.

Företag som anlitat Montico

Wexiödisk AB logga.
peab
Profilgruppen logga.
Modulpac logga.
Purmo Group logga.
Holtab logga.
Sealed Air logga.
Profilgruppen logga.
Releasy logga.
Releasy logga.

Redo att hyra personal?

Vill du komma i kontakt med någon av våra bemanningsexperter för att få rådgivning kring vilken personallösning som passar dig och ditt företag bäst? Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!

Relaterade sidor

Två personer i varselväst och skyddshjälm går i en tom fabrik.

Flexibel personalstyrka genom bemanning

Många företag låter en bestämd del av personalen vara inhyrd. Detta för att enkelt kunna ställa om personalstyrkan vid till exempel plötsliga konjunkturssvängningar.

Rekrytering sker av konsult genom telefon på sin kontorsplats

Vi sköter hela rekryteringsprocessen

Är du på gång att rekrytera nya medarbetare? Våra erfarna rekryteringskonsulter hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen – helt anpassat efter ditt behov.

Tre konsultchefer skrattar ihop.

Våra företagstjänster

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar inom bemanning, rekrytering och utbildning. Ta del av våra tjänster här.