Stärker industriföretags kompetens som leverantör i EU-projekt

Montico är genom upphandling utvald som en av leverantörerna i fyra EU-finansierade projekt som alla handlar om att stärka och utveckla svenska industriföretags kompetens. – Strategisk kompetensförsörjning är ett viktigt område för oss och något vi har arbetat med på olika sätt i många år. Vi är därför glada att vi fått detta förtroende som […]
11 februari, 2021
Thomas Gustavsson står framför en Montico-logga.

Montico är genom upphandling utvald som en av leverantörerna i fyra EU-finansierade projekt som alla handlar om att stärka och utveckla svenska industriföretags kompetens.

– Strategisk kompetensförsörjning är ett viktigt område för oss och något vi har arbetat med på olika sätt i många år. Vi är därför glada att vi fått detta förtroende som leverantör till Europeiska Socialfondens projekt, säger Börje Johansson, vd Montico.

EU-projekten syftar till att stärka industrins konkurrenskraft och handlar om att både företag och anställda ska få möjlighet att utveckla sin kompetens.

– Vår roll är bland annat att göra analyser och valideringar för att kartlägga kompetensen och se om den matchar industrins krav och inte minst om den räcker för att nå ditt företaget vill. Ofta behöver man stärka kompetensen och där kan vi bidra både med våra företagsutbildningar och vår rekryterings- och bemanningsverksamhet, säger Thomas Gustavsson, projektledare Montico.

För mer information kontakta:

Thomas Gustavsson, projektledare
thomas.gustavsson@montico.se eller 0140-59 90 15

Mer under aktuellt

Nu utökar vi med bemanning i Vimmerby

Nu utökar vi med bemanning i Vimmerby

Montico bedriver sedan tidigare arbetsmarknads- och företagsutbildningar i Vimmerby. Nu utökar vi verksamheten med bemanningstjänster.

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.