Nu erbjuder vi Stöd och matchning på distans

Arbetsförmedlingen har beslutat att tjänsten Stöd och matchning även ska kunna göras på distans. Detta gäller från och med nu fram till den 31 december. Bakgrunden till det tillfälliga beslutet är att det är svårt att bedriva Stöd och matchning med fysisk närvaro på grund av Coronapandemin och att allt fler blivit arbetslösa och behöver […]
18 maj, 2020
Närbild på händer som håller på med en dator.

Arbetsförmedlingen har beslutat att tjänsten Stöd och matchning även ska kunna göras på distans. Detta gäller från och med nu fram till den 31 december. Bakgrunden till det tillfälliga beslutet är att det är svårt att bedriva Stöd och matchning med fysisk närvaro på grund av Coronapandemin och att allt fler blivit arbetslösa och behöver hjälp att hitta jobb.

Detta innebär att arbetssökande som bor i områden där det inte finns någon Stöd och matchning-leverantör, nu kan välja att gå Stöd och matchning på distans.

– Vi ser det som en stor möjlighet att kunna erbjuda personlig coachning digitalt och hoppas att fler vill ta del av Stöd och matchning, säger affärsområdeschef Josef Nagy.

Mer om tjänsten och hur du anmäler dig kan du läsa här ›

Mer under aktuellt

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.