Montico utökar med matchningstjänst i Mjölby

Nu utökar vi vår verksamhet i Mjölby med tjänsten Stöd och matchning där vi coachar arbetssökande till sysselsättning. På Monticos kontor i Mjölby erbjuder vi sedan tidigare rekrytering, bemanning och utbildning. Nu breddar vi vår verksamhet genom att även erbjuda Stöd och matchning. Det är en tjänst för arbetssökande som behöver hjälp och stöd på […]
3 februari, 2021
Affärsområdeschef Amanda Johansson och två personer som skriver på papper.

Nu utökar vi vår verksamhet i Mjölby med tjänsten Stöd och matchning där vi coachar arbetssökande till sysselsättning.

På Monticos kontor i Mjölby erbjuder vi sedan tidigare rekrytering, bemanning och utbildning. Nu breddar vi vår verksamhet genom att även erbjuda Stöd och matchning. Det är en tjänst för arbetssökande som behöver hjälp och stöd på vägen till jobb eller studier.

– Vi ser en stor efterfrågan på våra matchningstjänster och det har förstås mycket att göra med den höga arbetslösheten. Därför känns det bra att kunna erbjuda den här tjänsten även i Mjölby, säger Amanda Johansson, affärsområdeschef Montico.

Montico erbjuder idag matchningstjänster på 9 av sina 23 kontor; i Ljungby, Olofström, Tranås, Växjö, Älmhult, Vetlanda, Kristianstad, Karlskrona och Mjölby.

Läs mer om Stöd och matchning här.

Mer under aktuellt

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.