Montico startar ny skola i Mjölby

Efter att ha vunnit Arbetsförmedlingens upphandling av industriutbildningar, startar vi nu en ny skola i Mjölby där vi ska bedriva utbildningar inom svets, verkstadsteknik och CNC. Montico har sedan tidigare kontor i Mjölby där vi erbjuder rekrytering, bemanning och företagsutbildningar. Nu breddar vi verksamheten ytterligare med arbetsmarknadsutbildningar. Detta efter att ha vunnit Arbetsförmedlingens upphandling av […]
14 april, 2020
monticostartarskolaimjölby

Efter att ha vunnit Arbetsförmedlingens upphandling av industriutbildningar, startar vi nu en ny skola i Mjölby där vi ska bedriva utbildningar inom svets, verkstadsteknik och CNC.

Montico har sedan tidigare kontor i Mjölby där vi erbjuder rekrytering, bemanning och företagsutbildningar. Nu breddar vi verksamheten ytterligare med arbetsmarknadsutbildningar. Detta efter att ha vunnit Arbetsförmedlingens upphandling av Industritekniska utbildningar.

Utbildningen kommer att bedrivas på Industrigatan 6 i Mjölby. Avtalet börjar att gälla den 1 maj 2020 och varar som längst i fyra år.

– Det känns jättebra att få detta förtroende. Vi driver arbetsmarknadsutbildningar på flera andra orter och att nu även få etablera vår utbildningsverksamhet i Mjölby känns jätteroligt då vi ser det som en strategiskt viktig ort för oss, säger affärsområdeschef Josef Nagy.

Läs mer om våra arbetsmarknadsutbildningar här.

 

För mer information:

Vid frågor kontakta Josef Nagy, affärsområdeschef Montico
josef.nagy@montico.se
0768-43 83 38

Mer under aktuellt

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.