Montico startar matchningstjänst i Norrköping

Montico erbjuder sedan tidigare rekrytering, bemanning och utbildning i Norrköping. Nu breddar vi vår verksamhet ytterligare genom att även erbjuda Rusta och matcha. Detta som ett led i Arbetsförmedlingens reformering där de samarbetar med underleverantörer för vissa tjänster. – Vi ser en stor efterfrågan på våra matchningstjänster vilket förstås har mycket att göra med den […]
31 maj, 2021
Handledare Hanita Melin.

Montico erbjuder sedan tidigare rekrytering, bemanning och utbildning i Norrköping. Nu breddar vi vår verksamhet ytterligare genom att även erbjuda Rusta och matcha. Detta som ett led i Arbetsförmedlingens reformering där de samarbetar med underleverantörer för vissa tjänster.

– Vi ser en stor efterfrågan på våra matchningstjänster vilket förstås har mycket att göra med den höga arbetslösheten. Därför känns det bra att kunna erbjuda den här tjänsten även i Norrköping så att vi kan hjälpa fler arbetssökande till sysselsättning, säger Amanda Johansson, affärsområdeschef Montico.

I dag är cirka 19 000 personer arbetslösa i Östergötlands län och mer än hälften av de arbetslösa har varit utan arbete i mer än sex månader.

– Hos oss får man en personlig handledare som ger individuellt stöd i jobbsökandet. Med vår erfarenhet och kunskap om arbetsmarknaden rustar vi den arbetssökande på olika sätt. Vi hjälper exempelvis till med cv och personligt brev, förmedlar kontakter till företag, har coachande samtal och mycket mer, säger Hanita Melin, handledare i Norrköping.

Montico erbjuder idag matchningstjänster på 10 av sina 23 kontor; i Ljungby, Olofström, Tranås, Växjö, Älmhult, Vetlanda, Kristianstad, Karlskrona, Mjölby och Norrköping.

För mer information kontakta:

Amanda Johansson, affärsområdeschef
amanda.johansson@montico.se, 0140-59 90 29

Hanita Melin, handledare
hanita.melin@montico.se, 011-500 10 57

Läs mer om Rusta och matcha här.

Mer under aktuellt

Montico godkänd leverantör av nya Rusta och matcha

Montico godkänd leverantör av nya Rusta och matcha

Montico bedriver sedan tidigare matchningstjänsten Rusta och matcha i uppdrag av Arbetsförmedlingen. Nu har vi blivit godkända av Arbetsförmedlingen som leverantör av nya Rusta och matcha 2.

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.