Montico startar lönekonsultutbildning i Växjö och Ljungby

Idag kom det positiva beskedet att vi på nytt får anordna vår yrkeshögskoleutbildning till lönekonsult i Växjö och Ljungby. – Vi är mycket glada över att vi nu fått klartecken från Myndigheten för yrkeshögskolan att anordna denna utbildning. Innehållet är framtaget i nära samarbete med arbetsgivare i regionen och dagens besked är ett kvitto på […]
8 januari, 2020
monticostartarlönekonsultsutbildningiväxjöochljungby

Idag kom det positiva beskedet att vi på nytt får anordna vår yrkeshögskoleutbildning till lönekonsult i Växjö och Ljungby.

– Vi är mycket glada över att vi nu fått klartecken från Myndigheten för yrkeshögskolan att anordna denna utbildning. Innehållet är framtaget i nära samarbete med arbetsgivare i regionen och dagens besked är ett kvitto på att vi levererar kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden med hög kvalitet, säger Börje Johansson, vd Montico.

Utbildningen startar i augusti och pågår i 1,5 år på heltid. Vi har anordnat den i Växjö tidigare men nytt för i år är att den även kommer att gå i Ljungby tack vare ett samarbete med Campus Ljungby.

– Med denna utbildning vill vi erbjuda en modern lönekonsultutbildning som har sin grund i förståelsen för själva hantverket inom lönehantering med beräkningar och formler, samtidigt som den ligger i framkanten när det gäller att ta vara på digitaliseringens möjligheter och att använda system på ett smart sätt, säger Maria Braun, utbildningsledare på Montico.

Mer under aktuellt

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.