Montico startar lönekonsultutbildning i Växjö och Ljungby

8 januari, 2020
monticostartarlönekonsultsutbildningiväxjöochljungby

Idag kom det positiva beskedet att vi på nytt får anordna vår yrkeshögskoleutbildning till lönekonsult i Växjö och Ljungby.

– Vi är mycket glada över att vi nu fått klartecken från Myndigheten för yrkeshögskolan att anordna denna utbildning. Innehållet är framtaget i nära samarbete med arbetsgivare i regionen och dagens besked är ett kvitto på att vi levererar kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden med hög kvalitet, säger Börje Johansson, vd Montico.

Utbildningen startar i augusti och pågår i 1,5 år på heltid. Vi har anordnat den i Växjö tidigare men nytt för i år är att den även kommer att gå i Ljungby tack vare ett samarbete med Campus Ljungby.

– Med denna utbildning vill vi erbjuda en modern lönekonsultutbildning som har sin grund i förståelsen för själva hantverket inom lönehantering med beräkningar och formler, samtidigt som den ligger i framkanten när det gäller att ta vara på digitaliseringens möjligheter och att använda system på ett smart sätt, säger Maria Braun, utbildningsledare på Montico.

Fler nyheter