Montico startar fler skolor

Efter att ha vunnit Arbetsförmedlingens upphandling av industriutbildningar startar vi nu nya skolor i Ljungby, Vimmerby och Nyköping. Det är nu klart att vi får fortsätta driva våra arbetsmarknadsutbildningar i Olofström och Västervik samt starta nya skolor i Ljungby, Vimmerby och Nyköping. Detta efter att ha vunnit Arbetsförmedlingen upphandling av Industritekniska utbildningar på dessa orter. […]
24 januari, 2020
ImageGen

Efter att ha vunnit Arbetsförmedlingens upphandling av industriutbildningar startar vi nu nya skolor i Ljungby, Vimmerby och Nyköping.

Det är nu klart att vi får fortsätta driva våra arbetsmarknadsutbildningar i Olofström och Västervik samt starta nya skolor i Ljungby, Vimmerby och Nyköping. Detta efter att ha vunnit Arbetsförmedlingen upphandling av Industritekniska utbildningar på dessa orter.

– Det känns förstås jätteroligt att få detta förtroende och vi ser fram emot att kunna ta emot ännu fler elever till våra arbetsmarknadsutbildningar inom svets, verkstadsteknik och CNC, säger affärsområdeschef Josef Nagy.

Montico driver sedan tidigare utbildningar på 6 orter som nu alltså utökas med nya skolor i Ljungby, Vimmerby och Nyköping.

– Vi har fått tag i jättebra lokaler och lärare och vi håller nu på för fullt med de sista praktiska detaljerna inför skolstarten i vår, säger Josef Nagy.

Kolla in våra arbetsmarknadsutbildningar här.

Mer under aktuellt

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.