Montico ny leverantör av IWS-kurs till Yrkeshögskolan Jönköping

Från och med hösten 2020 kommer Yrkeshögskolan Jönköping att använda Monticos populära IWS-utbildning som en del av sitt kursutbud i utbildningen Svetsspecialist och Svetsinspektör, 225 Yh. – Vi är såklart mycket glada över att ha fått förtroende av Yrkeshögskolan Jönköping. Det är ett kvitto på det goda arbete vi gör med vår populära IWS-utbildning, berättar […]
10 juni, 2020
Till vänster i bild är det en person som svetsar i verkstad och till höger i bild är det ett porträttfoto på affärsområdeschef Morgan Jansson.

Från och med hösten 2020 kommer Yrkeshögskolan Jönköping att använda Monticos populära IWS-utbildning som en del av sitt kursutbud i utbildningen Svetsspecialist och Svetsinspektör, 225 Yh.

– Vi är såklart mycket glada över att ha fått förtroende av Yrkeshögskolan Jönköping. Det är ett kvitto på det goda arbete vi gör med vår populära IWS-utbildning, berättar Morgan Jansson, affärsområdeschef på Montico.

Utbildningen vänder sig till dem som jobbar inom svetsbranschen och vill vidareutbilda sig och fördjupa sina kunskaper till specialistnivå. Efter avklarad utbildning erhåller deltagaren IWS-licens, International Welding Specialist. Det finns fortfarande platser kvar till höstens utbildningsstart.

Läs mer om utbildningen här.

Om inte Yrkeshögskola passar dig så startar vi vår ordinarie IWS-utbildning vecka 41. Är du intresserad av detta så kan du kontakta kursansvarig Camilla Svanborg på 0140-59 90 03.

Mer under aktuellt

Nu utökar vi med bemanning i Vimmerby

Nu utökar vi med bemanning i Vimmerby

Montico bedriver sedan tidigare arbetsmarknads- och företagsutbildningar i Vimmerby. Nu utökar vi verksamheten med bemanningstjänster.

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.