Montico fyller 25 år

När vi idag kliver in i september månad kan vi på Montico fira att vi fyller 25 år!
1 september, 2021
Montico logga på blå bakgrund.

Det har varit en fantastisk resa och vi är så oerhört glada och stolta över att ha växt och utvecklats till det vi är idag – en helhetsleverantör inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster med över 20 kontor runt om i Sverige och flera hundra anställda. Ett företag som varje år hjälper hundratals företag att hitta rätt kompetens och tusentals individer att hitta rätt jobb eller utbildning. Även om mycket har förändrats sedan vi startade, har vår vision alltid varit densamma, att hjälpa företag och individer att växa och vi hoppas kunna göra det minst lika länge till!

Kommande veckor kommer vi att släppa en serie intervjuer med personer som på ett eller annat sätt varit med på vår resa – håll utkik på våra sociala medier!

Mer under aktuellt

Skräddarsydda utbildningar lockar fler kvinnor till industrin

Skräddarsydda utbildningar lockar fler kvinnor till industrin

Det finns ett stort behov av utbildad personal inom industrin. Dessutom strävar branschen efter att öka andelen kvinnor då mångfald är en viktig tillgång. Vi på Montico har därför startat rekryteringsutbildningar skräddarsydda efter företagens behov och särskilt riktade mot kvinnor.

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.