Montico blir auktoriserat matchningsföretag – ett av de första i hela landet

Montico har blivit godkända som ett auktoriserat matchningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagens kriterier. Auktoriseringen innebär att Monticos arbete med att hjälpa arbetssökande till sysselsättning uppfyller de högt ställda kvalitetskraven.
29 september, 2021
Amanda Johansson håller i ett diplom

Med anledning av Arbetsförmedlingens reformering där en större del av deras arbete kommer att utföras av fristående aktörer, erbjuder Almega Utbildningsföretagen numera sina medlemsföretag att även ansöka om att bli auktoriserade matchningsföretag.

– För oss var det självklart att ansöka och det känns förstås jätteroligt att vi blivit godkända. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa arbetssökande och auktoriseringen är en kvalitetsstämpel på vårt arbete. Faktum är att det bara är vi och ett företag till i hela landet som är auktoriserade, säger Amanda Johansson, affärsområdeschef Montico.

Att Montico nu är auktoriserade innebär en garanti för den som vänder sig dit för att få hjälp att de är seriösa och kvalitetssäkrade.

– Vi vill fortsätta hjälpa människor till jobb, något som känns extra angeläget i dessa tider med hög arbetslöshet. Det vill vi försöka ändra på, säger Amanda Johansson.

Montico erbjuder matchningstjänster på 10 av sina 23 kontor; i Ljungby, Olofström, Tranås, Växjö, Älmhult, Vetlanda, Kristianstad, Karlskrona, Mjölby och Norrköping.

Mer under aktuellt

Nu utökar vi med bemanning i Vimmerby

Nu utökar vi med bemanning i Vimmerby

Montico bedriver sedan tidigare arbetsmarknads- och företagsutbildningar i Vimmerby. Nu utökar vi verksamheten med bemanningstjänster.

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.