Utbildning till industrirörmontör fortsätter i Monticos regi – stor efterfrågan i branschen

Montico har vunnit Arbetsförmedlingens upphandling för industrirörsmontörutbildning och får därmed fortsätta att driva sin skolverksamhet på Hammarö i fyra år till. – Vi ser en stor efterfrågan på industrirörmontörer så det känns jätteroligt och angeläget att kunna erbjuda den här utbildningen även i fortsättningen säger Josef Nagy, affärsområdeschef Montico. Montico har bedrivit utbildningen för industrirörmontör […]
30 april, 2021
Josef Nagy och en svetsare.

Montico har vunnit Arbetsförmedlingens upphandling för industrirörsmontörutbildning och får därmed fortsätta att driva sin skolverksamhet på Hammarö i fyra år till.

– Vi ser en stor efterfrågan på industrirörmontörer så det känns jätteroligt och angeläget att kunna erbjuda den här utbildningen även i fortsättningen säger Josef Nagy, affärsområdeschef Montico.

Montico har bedrivit utbildningen för industrirörmontör på Hammarö sedan 2012 och nu står det alltså klart att de får driva den vidare i ytterligare fyra år.

– Utbildningen är framtagen i samarbete med företag i branschen för att säkerställa att den ger de kunskaper som efterfrågas av arbetsgivare. Den ger en mycket bred kompetens vilket gör att det finns stora möjligheter till jobb efter avslutad utbildning, säger Josef Nagy.

Montico utbildar årligen cirka 25 nya industrirörmontörer varav 70 procent har fått jobb direkt efter avslutad utbildning. Utbildningen är den enda i sitt slag i Sverige och har riksintag.

För mer information kontakta:

Josef Nagy, affärsområdeschef
josef.nagy@montico.se, 0470-78 81 81/0768-43 83 38

Mer under aktuellt

Nu utökar vi med bemanning i Vimmerby

Nu utökar vi med bemanning i Vimmerby

Montico bedriver sedan tidigare arbetsmarknads- och företagsutbildningar i Vimmerby. Nu utökar vi verksamheten med bemanningstjänster.

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.