Brandfarliga Arbeten ersätter Heta Arbeten®

Den 17 december ersätter Montico utbildningen Heta Arbeten® med utbildningen Brandfarliga Arbeten. Svenska Brandskyddsföreningen har sedan 90-talet ägt hela konceptet över de utbildningar som krävs för att få arbeta med Heta Arbeten. Under året har SVEBRA tillsammans med Sveriges Byggindustrier arbetat fram ett nytt koncept som ger exakt samma behörigheter och uppfyller alla försäkringsvillkor och […]
25 november, 2019
Brandfarliga Arbeten ersätter Heta Arbeten®

Den 17 december ersätter Montico utbildningen Heta Arbeten® med utbildningen Brandfarliga Arbeten.

Svenska Brandskyddsföreningen har sedan 90-talet ägt hela konceptet över de utbildningar som krävs för att få arbeta med Heta Arbeten. Under året har SVEBRA tillsammans med Sveriges Byggindustrier arbetat fram ett nytt koncept som ger exakt samma behörigheter och uppfyller alla försäkringsvillkor och regler som finns.

– Anledningen till att vi byter är att den här utbildningen är mer flexibel och kan anpassas ännu bättre efter förhållanden i olika branscher, säger Morgan Jansson på affärsområde Teknik.

Brandfarliga arbeten ger deltagarna förståelse för de risker som kan uppstå på deras specifika branscher/arbetsplatser för att sedan direkt kunna tillämpa kunskaperna i sitt arbete.

Mer under aktuellt

Prenumerera på Monticos nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss på Montico direkt i din inkorg. 

Klicka på knappen nedan för att anmäla dig nu.